Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Téli kabát krízis. Ha idén...

Téli kabát krízis. Ha idén vesztek kabátot hol veszitek?

Figyelt kérdés
Én egy combközépig érőt szeretnék, ami jó meleg, de nem ez a pufi fajta, de sajnos 20 ezer alatt nem találok. 40 ezerből élek havonta, nem adhatok ki 20 ezret egy kabátért. Segítsetek, hol vegyek?
2009. nov. 3. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Ahol épp megtetszik egy.De ez most tényleg komoly.Én amolyan meglátom megszeretem megveszem,másnap meg bánom mert látok jobbat:D

Az idén egy Philip Russel kabát a szerelmem:DNA ezt még nem bántam meg pedig egy hete megvan.

2009. nov. 3. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
ja bocsi végog sem olvastam a kérdést.NA szóval nem tudom te hol nézted eddig.Én 6 éve vettem magamnak a nagy hurka kabátot ami leér a combom közepéig és pufi.Akkor 6 ezer volt.Az idén a Józsefvárosin láttam 7500-ért ugyanilyet.Szerintem tök jó kabátok.
2009. nov. 3. 21:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem ilyen "hurka" kabátot szeretnék. Néztem kínaiban, nagyobb ruházati üzeltekben, piacon is stb. De sehol nem találok 20 alatt.
2009. nov. 3. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
És hol laksz mert én ezt nem értem:D
2009. nov. 3. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
ja te a szövetkabátra gondolsz?
2009. nov. 3. 21:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Miskolc környékén. Pontosabban kínaiban, csak rövid kabátok vannak, hosszút csak a Takkoban és C und A-ban láttam, de ott 20 környékén.

Nem egészen ilyenre, de hasonlóra gondolok:

[link]

[link]

2009. nov. 3. 21:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Vagy esetleg ilyen:

[link]

2009. nov. 3. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyesmik vannak a Corában,Tescoban,Intersparban. Ezekben nézz szét, nem olyan drágák.
2009. nov. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!