Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek lemondjam a...

Szerintetek lemondjam a fodrászt, mert észreveszik a szüleimn és nem engednék?

Figyelt kérdés
Még csak nem is vágathatok belőle, és egyből lebuknék. Ellenőriznek.
2019. máj. 11. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lázadj akkor, ha ilyenek akkor más nem fog hatni.
2019. máj. 11. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
És majd behajtanak full lázasan az egyetemre, mi?
2019. máj. 11. 20:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Ez nem én vagyok, mert nem vagyok egyetemista, még...

De hajat mosni se enged akármikor, csak heti egyszer... Egész kislánykorom óta hosszú hajamnak kelle lennie... Natúrba

2019. máj. 11. 23:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered őket mennyire reagálnák túl. Ha valóban szeretném egy kis kiabálást még be is vállalnék. Visszaragasztani nem fogják.
2019. máj. 12. 02:23
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez vagy kamu kérdés, vagy komoly elnyomásban élsz. Hány éves vagy?
2019. máj. 12. 06:49
 6/10 A kérdező kommentje:
18, nem kamu, egyáltalán.
2019. máj. 12. 07:42
 7/10 anonim válasza:
100%
És mégis mit tud tenni ha heti 2*mosol hajat vagy elmész fodrászhoz? Agyvérzést kap????...
2019. máj. 12. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tedd meg, más úgyse fog hatni.
2019. máj. 12. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Életben vagy még?
2019. máj. 16. 06:28
 10/10 anonim válasza:

Kérdező vagyok, elmentem. Aznap reggel jelentettem be, hogy később jövök, mert fodrászhoz is megyek. Ott elkezdett velem flegmázni. Hazajöttem, nagyon kiakadt, meg meggyanúsított, hogy festettem is, pedig csak a balzsamtól fénylett...

Utána nap kilopták és ellopták a blokkot a táskámból, amit a fodrász adott, elfelejtettem kifobni. Nem adják vissza és engem szapulnak, mert mennyit elköltöttem... Napok óta nem alszom, el is ájultam egyszer az idegességtől, úgy tettek velem, pedig semmi drasztikus nem történt. Magamnak fizettem, nem is mertem erre pénzt kérni.

Szerintem ez a totális elnyomás eszköze. 14 éves koromig nem lehetett belőle semmit vágatni, semmit csinálni. Hajat sem moshatok a mai napig, ha zsírosnak érzem. Annál rosszabb nincs. Heti egyszer, ha nem mész sehova kéthetebte, vagy annál is ritkábban. Nyári szünetben meg egyáltapán minek.

Mondjuk, nem tudom mit csinálna, ha neki kellene zsíros meg korpás fejjel lenni folyton. Általánosban is gúynoltak, pedig én akartam vlátoztatni.

Úgyhogy le kellett volna mondanam, rengeteg mindentől megkíméltem volna magam.

De ezba nő elmebeteg. Másnak gyereke van, nem az a baj, hogy le mert-e 5 centi vágatni és egész nap transzban van. Bolond.

2019. máj. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!