Az gáz egy lánynál ha minden nap a kedvenc gatyájába megy? Vagy észreveszik egyáltalán, hogy nem nagyon vesz fel mást?
Figyelt kérdés
Nem azért nem jár másba, mert nincs, sőt igazából tele van a szekrénye, csak abba néz ki a legjobban, és az a kedvence... Nagyon gáz ez egy lánynál? Igénytelennek nézik? Mit gondolnak róla? (persze az a gatya mindig ki van mosva)2016. dec. 5. 15:09
1/12 anonim válasza:
Szerintem az!Ha van másik is akkor gondolom,em csak azaz egy áll jól...
2/12 anonim válasza:
Nem gáz, de jobb lenne olyan ruhákkal feltölteni a szekrényt, amiben csak olyan ruhák vannak amiket szívesen hordasz és jól áll. Semmi értelme venni egy 120. nadrágot vagy annyit tárolni, ha nem hordod. Csak foglalja a helyet és egy idő után azt se tudod, hogy mid van.
3/12 anonim válasza:
Szia! Sajnos enis igy vagyok ezzel tele van a szekrenyem ruhakkal de csak 2nadragot es ket felsot hordok osszesen, persze minden nap kimosom, es a szekrenyemben tobb ugyanolyan nadrag van pl. Van 3 fekete cicanadragom es 4 szurke. Es csak ezeket hordom.aki ismer az tudja hogy tobb van belole es nem vagyok csoves, aki nem ismer annak meg nem erdekel a velemenye :)
19/l
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) #3: megnyugtattál h mások is vannak így ezzel :) és engem se érdekel annak a véleménye aki nem ismer...
2016. dec. 5. 15:52
5/12 anonim válasza:
Nem gáz, én is legszívesebben ezt csinálnám.Nekem is van kb 25 nadrágom ami nem régebbi 1 évnél mégis mikor veszek egy újat pl most is egy cargo keki farmert hát alig várom hogy elteljen pár nap és újból felvehessem.Nem tudom miért van ez de mindig mikor új nadrágot veszek akkor az lesz az új kedvenc és azt akarom mindig hordani, felsőkkel is ugyanez.😁 Én ezért nem nézek le senkit, amúgy sincs semmi közöm hogy ki miben van, főleg ha amúgy igényes.Ugyan már mivan abból ha kimosod és másnap megint felveszed?Semmi! 16/L
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2016. dec. 5. 18:10
7/12 anonim válasza:
Ha az a gatya egy szép szövetnadrág, akkor teljesen ok. Ha viszont egy unalmas farmer, akkor elég tré.
8/12 opened paradise válasza:
Ha tiszta,akkor nem. De hamarabb el fog kopni és vékonyodni az anyaga.
9/12 anonim válasza:
Hogy mi megy a nadrágjába minden nap ?
10/12 anonim válasza:
Először én sem értettem,azt hittem minden nap b...rsz.
Amúgy nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!