Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most mi legyen? Mit csináljak?...

Most mi legyen? Mit csináljak? Lemondjam?

Figyelt kérdés
Könyörgök segítsetek!!!!A fodrászom előbb mondta le a mai időpontot,nekem viszont este bankett.most már új fodrászt sem találok.El se akarok menni bankettra.Én hogy csinálhatnám meg magamnak a hajamat?Mindössze a kulcscsontomig ér csak.
2010. jún. 24. 10:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

hidd el nekem találsz másik fodrászt!!!

de akkor állj neki a kereséshez...velem is igy volt...HAJRÁÁÁÁ

2010. jún. 24. 10:17
 2/15 anonim ***** válasza:

a bankettet lemondjad-e? semmiképp se oda nem kell oylan hú de csinosnak lenni(legalábbis nálunk..) de fordászhaj nélkül is simán odamehetsz, hidd el sokaknak eleve nincs rá pénzük.

Vegyél egy lapnyi erős hullámcsattot(10) én a Kallos-t szeretem, fodrászkellékbolokban lehet kapni de amúgy másmilyen is jól.Egyszerűen csak kezd el feltűzögetni a tincseket hátul ahogy jönnek össze-vissza a végén tök jól fog kinézni és belakkozni te is be tudod. De amúgy ah szép a hajad ki is engedheted, vagy behullámosíthatod. Egyenes a hajad? Tépett? NE aggódj, szép leszel!

2010. jún. 24. 10:19
 3/15 A kérdező kommentje:
de itt a faluban nem.
2010. jún. 24. 10:20
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Első vagyok és ÉNIS faluba lakok...ha nehezedre esik bemenni a városba akkor sajnálni tudlak csak.
2010. jún. 24. 10:22
 5/15 anonim ***** válasza:
második vagyok. otthon is nagyon szép hajat tudsz csinálni!! Én ezerszer oldottam meg házilag a fodrászkodást, ne ess kétségbe. Anyukád, barátnőd is segíthet, valahogy fel tudjátok tűzni!
2010. jún. 24. 10:24
 6/15 A kérdező kommentje:
de nagyon sznob osztályom van és lenéznek majd ga nem megyek fodrászhoz.
2010. jún. 24. 10:33
 7/15 anonim válasza:
Nálunk a banketten senkinek nem volt erre az alkalomra külön fodrászolt haja, úgyhogy ne aggódj, próbáld meg te megcsinálni!
2010. jún. 24. 10:33
 8/15 anonim ***** válasza:
néhány fodrász oylan hajakat csinál, mint te otthon. Gondolj arra h ez az utolsó alkalom h az osztályoddal kell lenned és szard le a véleményüket érezd jól magad. Ha megkérdezik megmondod, h a fodrász lemondta na bumm nem tehetsz róla. Hidd el nem lesz minden lány fodrászolva. Ez csak kisugárzáson múlik :)
2010. jún. 24. 10:47
 9/15 A kérdező kommentje:
de én még a hajamat sem tudom egyedül kivasalni....
2010. jún. 24. 11:28
 10/15 anonim ***** válasza:
akkor anyukád vagy barátnőd. Milyen hajad van? Valaki csak fel tudja tűzni a közelben. Csak hagyd abba a kesergést és láss munkához, menni fog :)
2010. jún. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!