Most mi legyen? Mit csináljak? Lemondjam?
Másfél órája itt ülsz,és siránkozol a hajad miatt. Ezalatt az idő alatt már rákereshettél volna az összes környező településen működö fodrászatra és biztos,hogy találtál volna egyet akinek van egy szabad órája. Ha csak itt sajnáltatod magad,attól még nem lesz a haj kérdés megoldva. Bocs,ha bántottalak az őszinteségemmel,nem akartam,de emberek,ne legyünk már ennyire magatehetetlenek!!!!
25/L
Ejjj....meg ne tudjam hogy nem mész el a bankettra,mert megkerestek és én magam rugdoslak el odáig XD
Egy ilyen eseményt nem szabad kihagyni e miatt. Szerintem a banketten mindenki felpörgött állapotban lesz és éppen leszarják majd kinek milyen a haja,sminkje,ruhája! Jó azért ne legyél kócos meg zsíroshajú torzonborz. De ha kihúzod egyenesre a hajad és felveszel pl egy csini hajráfot vagy egy díszes csattot már tuti lesz az eredmény. Hugomnak tegnap volt a bankettje és egy sima fariba,egy jó bő pólóba és sima egyenes hajjal ment.Pegig az ő osztályában vannak ám igazi milliomos sznob patkányok és semmi baja nem lett! Jót szórakoztak:)
Hát énsem általános sulis bankettről beszéltem...!
Amúgy mi lett?
Na mi lett a hajaddal? Kíváncsi vagyok!!! :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!