Észreveszik hogy hamisítvány vagy nem is tudják mi az a Ray Ban?
Szerintem nem veszik észre.Amúgy se hiszem,hogy valaki vizsgálni fogja a napszemüvegedet,hogy igazi-e.
Nyugodtan hordd! :)
Csak azért írtam, hogy annak ellenére, hogy márkás ruhákat hordok, nem ismerem az összes márkát, csak olyan 20-25-öt tudnék felsorolni, venni viszont csak 3-4 félét szoktam. :)
Szóval az én válaszomra ne alapozz.
Hát érdekes emberek között élhetsz, ha ezen meglepődsz. Normális ember ha kiszúrja se megy oda a másikhoz, hogy háhááá, ez hamisítvány, te hülye b***.
Engem sose érdekel, ki hord igazit, ki hamisítványt, legfeljebb magamban megállapítom, hogy ennek van mit a tejbe aprítani/súlyos önértékelési gondjai is lehetnek akár.
Én a helyedben viszont ellenőriztetném egy szemésszel, mert ha nem véd UV ellen, akkor csak rontja a szemed, divatos vagy sem.
Jah az UV-t érdemes ellenőriztetni, habár pár éve tesztelték és nem volt velük gond - azért tesztelték mert elharapódzódott egy olyan városi legenda h nem véd az UV ellen egy kínai napszemcsi sem és mivel sötét a lencse és kitágul a pupillád tönkreteszi a szemed... de kiderült h kamu.
Am én pont ma dicsértem meg mostohaanyám kamu Adidas melegítőjét - jó minőségű másolat xD pedig van szemem hozzá...
Amúgy h tudod megkülönböztetni a hamis RayBant az igazitól?
-a törlőkendőt nem mindig teszik fóliába
-a gravírozás nem elég kifinomult
-a lencsén lévő felirat erősebben látszik mint az eredetin
-a szárakat ha ki be nyitogatod, nyikorog lötyög stb
A legfőbb elv a megismeréshez: Az eredeti szemüvegek igen kifinomult darabok ami már az első kézhezvétel alkalmával feltűnik. Szóval csak alaposan végig kell vizslatni és rájössz, hogy kamu vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!