Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eredeti vagy hamisítvány?

Eredeti vagy hamisítvány?

Figyelt kérdés
Egy burberry táskát már régóta kinéztem magamnak, most találtam is az egyik aukciós oldalon, de kételkedem az eredetiségben. Az eladó nagyon sok új márkás táskát árul, viszonylag olcsón. Ezt a bizonyos táskát (burberry warrior) 64 000ért árulja, pedig eredetileg olyan 2 000 euróba kerül. Viszont azt írja, hogy porzsákkal és kártyával érkezik. A kártya elég biztosíték az eredetiségére, vagy kb. semmit se ér?
2011. ápr. 15. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
ezekkel az aukciós oldalakkal vigyázz, én is vettem már parfümöt, táskát, sminket, és ritka az eredeti :S akkor inkább nézz szét az ebay-en :)
2011. ápr. 15. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem kizárt! esetleg ha használt, de szerintem annak is roppant csekély az esélye. tele van az internet hamis cuccokkal amiket az ebay-en vesznek meg majd tovább adják. sok ilyen oldal van, köztük kínai is ahonnan rendelhetsz koppintott dolgokat. gondolj bele, ha a valós ára 2 000 euró ami 540 000 forint és te a tizedéért kapod meg?! irreális... ha eredeti lenne bőven el tudná adni 3x annyiért.
2011. ápr. 15. 15:53
 3/3 Darcy01 ***** válasza:

Szerintem sem eredeti, legfeljebb egy nagyon jó utánzat lehet, ami szerintem nem ér ennyit.

De ha van fölös 64 ezred egy táskára...szerintem irreálisan sok, én szerintem akkor sem adnék érte ennyit, ha megengedhetném magamnak.

2011. ápr. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!