Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit költesz havonta...

Mennyit költesz havonta szépségápolásra?

Figyelt kérdés

Nem kell forintra pontosan, csak nagyvonalakban. Nagyjából mennyi, és mit foglal magába ez az összeg.

Kort is írjatok, csak hogy tudjam, melyik korosztályról van szó.

Köszönöm!

2019. máj. 10. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Valakit itt latom nagyon zavar ha mas kolthet magara ... lepontozasbol itelve
2019. máj. 11. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Sampon+balzsam+tusfürdő 3emberre havi 4000ft(gyerekek szeretik elpancsolni)

Szappan havi 700

Testápoló változó 1000ft/tubus

Arckrémem 1200/3hó

Sminkalap+alapozó 2000/nagyon sokáig

Dekorsmink többi eleme 3500/nagyonsokáig vagy amíg meg nem unom szét nem törik

Nem drogériában szerzem be ezeket, ott *2,*3 lenne az áruk.

2019. máj. 11. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egy évig vezettem, minden hónap 7-10 ezer között volt, ebből 3000 a körmös. Mondjuk én minden nap sokat sminkelek (primer, színkorrekciós korrektor, alapozó, korrektor, púder, bronzosító, kontúr, pirosító, highlighter, szemöldökre három termék, szemhéjfesték, szempillaspirál, sminkfix, rúzs - szóval műszempillán kívül minden, amit fel lehet kenni :D) , de drogériás termékeket használok, attól függetlenül ennyi használat mellett szinte minden hónapban kell valamit pótolni. Ebben a hajra való termékek nincsenek benne, három havonta festem a hajam, a festék 3000, sampon 1000 Ft kb. két havonta, balzsam, pakolás 2000 Ft kb három havonta. Parfüm majdnem egy évig elég, azt mindig akciósan veszem 5000-ért. Arcápolási termékek közül vahogy az olcsók váltak be, amúgy is sokáig elég mind, szóval nem számottevő az áruk havi bontásban.

Tudom, hogy viszonylag sok, de ha számításba vesszük, hogy mennyi különböző terméket használok, arányaiban nem vészes szerintem.

2019. máj. 11. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat, utolsó vagyok, 22L.
2019. máj. 11. 11:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Alap tisztálkodó szerek: sampon, fogkrém, tusfürdő, olcsó dezodor stift, vatta pamacs, meg 3-4 havonta egy tégely alapozó. Félévente egy nagy doboz testápoló. Sose számolom, pár ezer lehet havonta.

kozmetikusnál gyantázás (láb, hónalj, intim) 5000 Ft/hó

Fodrász 2 havonta 6000 Ft

+ havi betét költség :)

36N

2019. máj. 11. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Havi lebontásban nehéz megmondani, mert van amikor egy hónapban elköltök 10-15 ezret, aztán utána hónapokig semmit sem veszek.

De leírom, hogy kb. mire mennyit költök:

Sampon, tusfürdő, balzsam, egyéb hajápolási termékek - általában ezekből mindig sajátmárkásakat veszek (Rossmann vagy DM), esetleg hajolajból, meg ilyenekből szoktam drágábbat venni. Szóval ezekből 1000 ft alatt szoktam maradni.

Szempillaspirál - 1000-2000 Ft (2-3 hónapig bírja egy kb.)

Alapozó, bb krém - 2000-2000 Ft (habár nem szoktam rendszeresen venni ezeket, csak néha mikor kedvet kapok hozzá, hogy használjak ilyesmit)

Korrektor - 1000-1500 Ft (a jelenlegi kb. 3 hónapja van meg)

Púder - 2000 Ft (de az utolsót 1,5 éve vettem, és még mindig tart)

Micellás víz - 1800 Ft (4 havonta kb.)

Arcápolás - Néha veszek, mert mindig több fajtám van itthon, így elég sokáig tartanak. Változó az ár, mindig nézek véleményt, ez alapján költök max. 2000 Ft/db

Vannak szemhéjpúder palettáim, a legutolsó 3500 Ft volt, de azt is már fél éve vettem.

Parfüm - fél éve vettem akciósan 3000 Ft-ért egyet, de egyébként szinte mindig mindenki parfümöt vesz nekem, szóval nem sokszor veszek magamnak. :D

Dezodor - átlagban 200-300 ft/db

A kedvencem 900 Ft, de néha veszek csak ilyet, mert mindig másra nagyobb szükség lenne :D

Testpermet 3000 Ft, de több mint 1 évig elég.

Kb. ennyi dolgot használok. Havi lebontásban tényleg nehéz lenne ezt megmondani. :D

19/L

2019. máj. 11. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!