Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiskamasz lányok mivel mossáto...

Kiskamasz lányok mivel mossátok a hajatokat?

Figyelt kérdés
Lányomnak nagyon elkezdett zsírosodni a haja, sajnos korpásodik is, így babasampont használunk, de már 2 nap után olyan mintha 1 hete nem mosta volna. Kinek melyik sampon vált be? Hosszú a haja, a végét szoktuk csak balzsamozni, a fejbőrt nem.
2019. ápr. 16. 13:08
 1/9 anonim válasza:
Nekem is kamaszként iszonyatosan zsírosodott. Nekem akkor a csalánsampon segített.
2019. ápr. 16. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Elseve samponok
2019. ápr. 16. 13:34
 3/9 anonim válasza:
WU2 zsiroshajra más nem használt neki.
2019. ápr. 16. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:

En most felnottkent hasznalom a syoss kormasodas elleni samponjat, kellett par mosas, mire teljesen megszunt a problemam, de tokeletesen elegedett vavyok bele. 5 eve hasznalom, 1x jött vissza a korpa, mikor betegseg miatt felkelni se tudtam, nemhogy hajat moani. Nem tudom a kamaszoknak jo, vagy sem, de en sosem hasznaltam gyereksampont kamaszkent. Es kb az osszes korpasodas ellenit kiprobaltam, mire a syosshoz ertem.

Ezt talan kiprobalhatjatok es par mosas utan kiderul, jo-e. Nekem nem zsirosodik 5 nap utan is olyan, mimtha frissen mosott lenne. Ha kiprobaljatok, arra vigyazzatok, hogy szembe tenyleg ne menjen, mert iszonyatosan csip...

2019. ápr. 16. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja es nekem is zsiros volt melle a hajam.
2019. ápr. 16. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Baba, Dove, Nivea, Garnier stb, az összes ilyen csilivili nagymárka semmit nem ért. WU2 tökéletes volt, még a normál hajra való is 2-3 napig szépen tartja a fejbőrt.
2019. ápr. 16. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindig kétszer mosok/mostam hajat.

Amikor nagyon zsírosodott, akkor az első mosás Natura Csalán Samponnal volt a második Head& sholuders-szel.

Amúgy úgy 20 éve Head& sholuders-t használok.

Szülés után is ez a kombó vált be, amikor elkezdett zsírosodni a hajam.

Syoss, baba.. Shauma, kallos:

Mindegyik mellett bekorpásodik.

2019. ápr. 16. 14:44
 8/9 anonim válasza:
9 éves lányomnak most kezdett zsirosodni a haja. Én Shauma sampont vettem neki, ilyen rózsaszín flakonos, úgy néz ki bevált, mert jobban bírja a haja.
2019. ápr. 16. 16:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2019. ápr. 17. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!