Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mennyit törődtök bőrötök...

Ti mennyit törődtök bőrötök ápoltságával, használtok valamit?

Figyelt kérdés

Testápoló, bőrradír, szoli stb. ilyenre gondolok.

Ha már valaki igényes, és ad a külsejére ez is hozzá tartozhat?!

2019. márc. 30. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen szempontból marha jó bőröm van.

Nem szárad ki, nem érzékeny, semmi pattanás vagy ilyesmi.

Szóval nem.

2019. márc. 30. 23:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Akkor tenyleg szerenncses vagy.

En 2,5fölé viszem a fehérjét rá pár hétre jönnek a pattanások.

De ahogy eszrevettem kordában lehet tartani borradirral es szolival mert az szaritja is plusz lesz egy jo szín is:D

2019. márc. 31. 00:14
 3/10 anonim válasza:

En szolizok 2hetente kb.

Testapolozom magam foleg a vadli mert nalunk kicsit kemenyebb a viz es kiszaritja elegge a vadlim.

2019. márc. 31. 09:50
 4/10 anonim válasza:
Szoli alap. Fontos a megfelelő bőrszín, kihangsúlyozza, tónusosabbá teszi az izomzatot.
2019. márc. 31. 09:51
 5/10 anonim válasza:
59%
"Csak a b#zik szoliznak meg kenegetik magukat" válaszok... 3... 2... 1...
2019. márc. 31. 12:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Nemhiszem, mert csak normális válasz érkezett.

Egyébként köszi a válaszokat.

2019. márc. 31. 13:10
 7/10 anonim válasza:

Napi 2-3x arcot mosok, arclemosóval (reggel és este + ha van edzés akkor edzés után, ez a 3. alkalom)

Reggel, arcmosás után bekenem az arcom nappali arckrémmel, a szememet szemkörnyékápoló krémmel és az ajkamat pedig balzsammal. Ezt magamon hagyom egészen a következő arcmosásig.

Este pedig esti arckrémmel, szemkörnyékápolóval és ajakbalzsammal kenem be magam, amit következő reggel lemosok.

És ez így folytatódik tovább, ez a rutinom.

Most komoly heges pattanásaim vannak és erre szedek gyógyszert, ami érzékennyé teszi a bőrt és száradást is okozhat. Nekem már egy jó ideje ki van száradva,repedve az ajkam, úgy hogy ha eszek akkor elkezd vérezni, a fülem is száraz, és a szemem is, plusz a szám körüli/melletti bőr. Úgy néz ki, mint ha ekcémás lenne, viszont ha sokat kenegetem, akkor egy idő után elmúlik, viszont többször előszokott jönni. (A gyógyszer neve: Inerta)

Ha elmúlnak a hegek, akkor még egy 6 hónapig nem használhatok semmilyen szárító jellegű arcápolót.

A 6 hónap elteltével áttérek egy másik rutinra.

Ugyan azt fogom csinálni, mint amit fentebb írtam, csak emellé még heti 2x használok majd arcradírt és arcmaszkot, majd a maszk után tonikot használok.

Ha márkát kellene ajánlanom akkor ezt ajánlom: Tiege Hanley

Ez csak az arcom, emellé még szoktam kenegetni a kezemet is, kézápolóval, mert a körmöm körüli-melletti bőr általában felszokott repedezni, plusz a kézfejem is volt már ekcémás, így azt is bekenem.

2019. márc. 31. 15:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Te vagy a helyi troll, igaz elfelejtettem írni a kérdésemhez, de rád abszolút nem vagyok kíváncsi és felesleges volt ilyet hosszút írni mert a felét nem olvastam elxd

Már ott megbuktál hogy edzés után is lemosóval törlöd az arcod, gyakorlod még és legközelebb lehet hihető lesz

2019. márc. 31. 17:39
 9/10 anonim válasza:

Akkor ne olvasd el. Nekem nem számít, hogy te igénytelen vagy. Hagyd csak magadon az izzadságot.

És hogy én lennék a troll? Egyedül itt te kezdtél el provokálni.

De már nem is érdekelsz, meg sem nézem, hogy mit fogsz ezután írni, te proli.

2019. márc. 31. 18:00
 10/10 anonim válasza:
56%

Ha szabad kérni viselkedjetek!

Ne tegyük tönkre acsarkodással, veszekedéssel, a legjobb színvonalú magyar testépítő közösséget!

2019. márc. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!