Ti mennyit törődtök bőrötök ápoltságával, használtok valamit?
Testápoló, bőrradír, szoli stb. ilyenre gondolok.
Ha már valaki igényes, és ad a külsejére ez is hozzá tartozhat?!
Nekem ilyen szempontból marha jó bőröm van.
Nem szárad ki, nem érzékeny, semmi pattanás vagy ilyesmi.
Szóval nem.
Akkor tenyleg szerenncses vagy.
En 2,5fölé viszem a fehérjét rá pár hétre jönnek a pattanások.
De ahogy eszrevettem kordában lehet tartani borradirral es szolival mert az szaritja is plusz lesz egy jo szín is:D
En szolizok 2hetente kb.
Testapolozom magam foleg a vadli mert nalunk kicsit kemenyebb a viz es kiszaritja elegge a vadlim.
Nemhiszem, mert csak normális válasz érkezett.
Egyébként köszi a válaszokat.
Napi 2-3x arcot mosok, arclemosóval (reggel és este + ha van edzés akkor edzés után, ez a 3. alkalom)
Reggel, arcmosás után bekenem az arcom nappali arckrémmel, a szememet szemkörnyékápoló krémmel és az ajkamat pedig balzsammal. Ezt magamon hagyom egészen a következő arcmosásig.
Este pedig esti arckrémmel, szemkörnyékápolóval és ajakbalzsammal kenem be magam, amit következő reggel lemosok.
És ez így folytatódik tovább, ez a rutinom.
Most komoly heges pattanásaim vannak és erre szedek gyógyszert, ami érzékennyé teszi a bőrt és száradást is okozhat. Nekem már egy jó ideje ki van száradva,repedve az ajkam, úgy hogy ha eszek akkor elkezd vérezni, a fülem is száraz, és a szemem is, plusz a szám körüli/melletti bőr. Úgy néz ki, mint ha ekcémás lenne, viszont ha sokat kenegetem, akkor egy idő után elmúlik, viszont többször előszokott jönni. (A gyógyszer neve: Inerta)
Ha elmúlnak a hegek, akkor még egy 6 hónapig nem használhatok semmilyen szárító jellegű arcápolót.
A 6 hónap elteltével áttérek egy másik rutinra.
Ugyan azt fogom csinálni, mint amit fentebb írtam, csak emellé még heti 2x használok majd arcradírt és arcmaszkot, majd a maszk után tonikot használok.
Ha márkát kellene ajánlanom akkor ezt ajánlom: Tiege Hanley
Ez csak az arcom, emellé még szoktam kenegetni a kezemet is, kézápolóval, mert a körmöm körüli-melletti bőr általában felszokott repedezni, plusz a kézfejem is volt már ekcémás, így azt is bekenem.
Te vagy a helyi troll, igaz elfelejtettem írni a kérdésemhez, de rád abszolút nem vagyok kíváncsi és felesleges volt ilyet hosszút írni mert a felét nem olvastam elxd
Már ott megbuktál hogy edzés után is lemosóval törlöd az arcod, gyakorlod még és legközelebb lehet hihető lesz
Akkor ne olvasd el. Nekem nem számít, hogy te igénytelen vagy. Hagyd csak magadon az izzadságot.
És hogy én lennék a troll? Egyedül itt te kezdtél el provokálni.
De már nem is érdekelsz, meg sem nézem, hogy mit fogsz ezután írni, te proli.
Ha szabad kérni viselkedjetek!
Ne tegyük tönkre acsarkodással, veszekedéssel, a legjobb színvonalú magyar testépítő közösséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!