Ti hány kilós kettlebellt használtok?
Figyelt kérdés
Hány kilóval kezdtetek, és mikor váltottatok nagyobb súlyra?2019. febr. 9. 11:22
1/3 anonim válasza:
Gyakorlattól függ. 12-24 kg. Akkor váltottam nagyobbra, amikor már túl könnyű volt az előírt számú ismétlés.
2/3 anonim válasza:
Nekem 8 kg-os van.
Úgy használom, mint egy súlyzót.
Lehet elkelne már egy nagyobb, de inkább lassabban végzem az ismétléseket, és így ez is elég. Néha meg sok ismétlést csinálok (20-30at).
3/3 anonim válasza:
12-16 kilóval kezdtem, de gyakorlattól függ, előfordul még most is, hogy 12 kilóssal dolgozom, de volt már olyan is, hogy 80 kilóssal csináltam felhúzást. Most szeretnék 24 kilóval 100 szakítást csinálni, de továbbra is gyakorlok 16 és 20 kilóval is. Felváltani szerintem akkor érdemes, pl. katonai nyomásnál 20-ról 24 kilóra, ha 20 kilóval már megy 5-6 ismétlés. De ez nem jelenti azt, hogy onnantól csak 24 kilóssal nyomsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!