Vágassam le a hajam ballagás előtt 2 hónappal?
Én imádom a göndör hajú lányokat, olyan egyediséget sugal a többi egyenes, hosszú hajú lány közt, unalmas látvány.
Én csak biztatnálak arra, hogy ne vágasd le a hajad, göndörítsd be, úgy lenne érdemes, persze ez az én véleményem, nem kell rám hallgatnod, de én sokkal jobban örülök, ha egy hosszú göndör hajú lányt látok, felvidít olyankor. ;-)
Szerintem nem fog annyira sokat nőni 2 hónap alatt. De a rövid hajból is nagyon szép frizurákat lehet összehozni, nézelődj egy kicsit (pl Pinteresten), tuti találsz valamit ami tetszik. Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy levágatnád, és tényleg annyira zavar, akkor szerintem vágj bele (haha, mert hogy leVÁGatod… :D) Viszont ha ez csak egy hirtelen ötlet, akkor várj inkább, nehogy megbánd.
Egyébként nekem rövid (vállatt súroló) hajam van, és én nagyon szeretem, szerintem ez is tök szép begöndörítve, nekem is valószínűleg úgy lesz a ballagáson. :)
A haj havonta kb 1,5-cmt nő. Egy fél/hosszú hajnál alig észrevehető annyi növekedés.
Nézegess képeket félhosszúhajból készült frizurákról. Azokból is lehet szépet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!