Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vágassam le a hajam ballagás...

Afeketehercegno kérdése:

Vágassam le a hajam ballagás előtt 2 hónappal?

Figyelt kérdés
Tehát annyi lenne a kérdésem hogy vágassam-e le a hajam a ballagás előtt? Kb 60 cm és nagyon zavar, de ballagáson olyan gyönyörű lenne begöndörítve. A vállam aljáig szeretném levágatni. Visszanő addig?

2019. márc. 23. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Én imádom a göndör hajú lányokat, olyan egyediséget sugal a többi egyenes, hosszú hajú lány közt, unalmas látvány.

Én csak biztatnálak arra, hogy ne vágasd le a hajad, göndörítsd be, úgy lenne érdemes, persze ez az én véleményem, nem kell rám hallgatnod, de én sokkal jobban örülök, ha egy hosszú göndör hajú lányt látok, felvidít olyankor. ;-)

2019. márc. 23. 17:03
 2/6 anonim válasza:
100%

Szerintem nem fog annyira sokat nőni 2 hónap alatt. De a rövid hajból is nagyon szép frizurákat lehet összehozni, nézelődj egy kicsit (pl Pinteresten), tuti találsz valamit ami tetszik. Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy levágatnád, és tényleg annyira zavar, akkor szerintem vágj bele (haha, mert hogy leVÁGatod… :D) Viszont ha ez csak egy hirtelen ötlet, akkor várj inkább, nehogy megbánd.

Egyébként nekem rövid (vállatt súroló) hajam van, és én nagyon szeretem, szerintem ez is tök szép begöndörítve, nekem is valószínűleg úgy lesz a ballagáson. :)

2019. márc. 23. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:

A haj havonta kb 1,5-cmt nő. Egy fél/hosszú hajnál alig észrevehető annyi növekedés.

Nézegess képeket félhosszúhajból készült frizurákról. Azokból is lehet szépet csinálni.

2019. márc. 23. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne tedd, meg fogod bánni. Nem fog annyit nőni. Eleve ha begöndöríted, már akkor kisebbnek tűnik, ha még vágatnál belőle, vállig akkor egy fül vonaláig érő göndör hajad lenne :/ Majd ballagás után vágasd le.
2019. márc. 23. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vágasd le. Mármint ha most tudod már, hogy begöndörítve akarod majd a hajad, meg úgy tényleg tökéletes lesz, akkor szerintem le ne merd vágatni, mert ha közvetlen hajvágás után nem bánod meg, a ballagás közeledtével megfogod. Szerintem várd meg a ballagást, utána vágasd.
2019. márc. 23. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Vard meg, vagy ha mindenkeppen vagatni szeretnel, csak keveset vagass belole eloszor. Ha tetszik akkor 1-2 honap mulva vagatsz belole megint egy kicsit, es fokozatosan lesz igy rovidebb, nem hirtelen. Igy ha megunod par honap utan, nem lesz 1 ev mire visszano a hossza :)
2019. márc. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!