Mit kezdjek a hosszú hajammal?
14 éves, hosszú hajú fiú vagyok. Hamarosan itt a ballagás és mondta néhány tanár, hogy valahogy kössem fel a fenekem alá érő hajamat valahogy, különben nem mehetek el ballagásra. Vagy levágatom a hajamat.
Milyen frizurát csináljak? Mert levágni nem akarom a hajam.
Csak simán kösd fel.:D
Vagy ne menj ballagásra.
Le ne vágasd!
Mások hülye izlésének nem kell megfelelned.
Milyen jogon szól be a tanár abba, hogy milyen hosszú a hajad?
Egy kontrollmániás idióta lehet
Ha nagyon zavarja akkor max kösd valahogyan fel aztán ennyi....
De egy gyökér miatt le ne vágasd mert utána szerintem biztosan bánni fogod.
Pont ma olvastam egy cikket arrol, hogy volt egy voros haju lany aki termeszetesen volt az, es a sulijaban azt mondtak 2 ev utan, hogy ha nem valtoztatja meg a hajszinet akkor kirugjak.;/
Mivel eleg szigoru iskolarol van szo
Sulis elvarasok...
Nalunk is sokszor mondtak, hogy ezt nem lehet azt nem lehet, ami valahol ertheto, de szerintem, ha valakinek hosszu haja van, akkor nehogy mar lekelljen vagatnia egy alkalom kedveert, raadasul a ballagasert.
Nekunk pl vendeglatos szakmank tanulasakor, mondtak a hosszu haju fiuknak, hogy lekell vagniuk, azt meg megertenem. Bar akkor is kivoltak akadva. Hiszen akkor meg csak rendes tanorak voltak es nem a vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!