A mai világban mennyire megengedett egy 15 éves lányon az ombre haj?
Figyelt kérdés
Jó tanuó vagyok. Az átlagom 4,75. Idén tettem le németből a DSD1-es nyelvvizsgát. Minden vágyam hogy most ballagásra ombre hajam legyen. Tudom, hogy sokan elítélik, de én ugy gondolom hogy ennyi év kemény tanulás után ( felvettek a gimnáziumba is ) miért ne lehetne?! Előre is köszönöm a válaszokat.2017. jún. 2. 09:42
2/8 anonim válasza:
Nem elítélendő, de nem értem mi köze van a tanuláshoz.
3/8 anonim válasza:
Hát én nem tom minek ilyen fiatalon festeni a hajat de mindenki maga tudja h mit szeretne ha jol áll és szüleid is támogatják hajrá. Én időmbe kivágtak volna ezért is otthonról hiába vagyok jo tanulo.
4/8 anonim válasza:
Ma már mindenki azt csinál, amit akar, lényegtelen, hogy 15 éves vagy 85. Nem Te vagy az egyetlen 15 éves akinek festett haja van.
5/8 anonim válasza:
Nekem 12 évesen volt melírozva is a hajam, 14-19 éves korom között pedig rendszeresen vörösre volt festve. Szerintem belefér.
6/8 anonim válasza:
nekem 15 èvesen ki volt borotválva oldalt a hajam, ès minden este buliba mentem.
most vállalkozó vagyok😉
8/8 Metionin válasza:
Semmi köze a tanulmányi eredményeidhez, abból ítélve pedig, hogy most minden tininek ilyen a haja, eléggé elfogadott lehet az iskolákban is. Szóval ha a szüleid hajlandóak kifizetni, akkor csináltasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!