Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem engedik, hogy műkörmöt...

Nem engedik, hogy műkörmöt csináltassak, mit tegyek? 22/l

Figyelt kérdés
A sima lakk sem tetszik nekik, üvöltöznek, meg lerib@coznak... Főleg anyám.
2019. márc. 17. 10:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Pont nem érdekel, mi jön be a "fiúknak"...

Nem Papahotel finanszírozn@, de az a mondásuk, hogy ami az ő házukban van, az az övék?

Beszélgetés??? 😂 "Pofa be, vagy én verem be." "akkor beszélsz, mikor engedem, taknyos".

De amúgy komolyan, ez túlzás. Közben meg azt olvasom, hogy más ennyi idősen eljegyezték... Agyon is vágnának érte...

Nem rajtam múlt, nem most kezdődött, évek óta nem akarok itt élni...

2019. márc. 17. 12:29
 12/19 anonim válasza:
62%

Mi az hogy nem rajtad múlik, évek óta el akarsz költözni? Hogyan próbáltál ez alatt a 22 év alatt önállósodni?

Ha nem apuci és nem is más rokon fizeti, akkor gondolom dolgozol, ha mást nem diákmunkát. Abból pedig el lehet költözni otthonról. Igen tudom, nem elsőre fogsz egyedül kivenni egy 200k-s albérletet, de más hasonló korúakkal lehetne...

2019. márc. 17. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"Pont nem érdekel, mi jön be a "fiúknak"..."

Hát akkor meg minek? Jobban tudod majd vakarni vele a hátadat? Vagy elkapod majd a pockokat a karmaiddal vacsorára, mint egy sasmadár?

A lányoknak sem jön be mellesleg. Én leszbikus vagyok, és a legtöbb műköröm okádék, és meg lehet nézni, hogy többnyire milyen igénytelen nők próbálják ezzel kompenzálni az egészségtelen testalkatukat, ronda frizurájukat, buta arcukat meg az egyéniségük hiányát.

Szóval ne amiatt ne csinálj műkörmöt mert a szülők tiltják, ne erre feszülj rá mint egy dacos taknyos kölyök, hanem azért ne csináltass, mert ilyet csináltatni gyökérség és teljesen felesleges.

2019. márc. 17. 12:40
 14/19 A kérdező kommentje:

"igénytelen nők próbálják ezzel kompenzálni az egészségtelen testalkatukat, ronda frizurájukat, buta arcukat meg az egyéniségük hiányát"

Ebből egy sem igaz rám... A rohadt iskolájuk miatt nem tudik elmenni itthonról.

2019. márc. 17. 12:45
 15/19 anonim válasza:

"A rohadt iskolájuk miatt nem tudik elmenni itthonról."

Mi van?

2019. márc. 17. 12:45
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
Mihamarabb költözz el ezektől a degeneráltaktól. Állj a saját lábaidra, és már bocs, de felejtsd el, hogy ő az anyád. Az anyaság nem ott kezdődik, hogy valaki kinyom magából...
2019. márc. 17. 13:14
 17/19 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Szerintem költözz el.

A szüleid nem normálisak, rég elmúltál 18 éves, szóval nagykorú vagy, azt csinálsz amit akarsz.

2019. márc. 17. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Amilyen stílusban írsz, szerintem szívességet tennél a szüleidnek, ha elköltöznél otthonról.

Ha tanulsz, simán lehet koliba menni, nem vagy otthon. Ha már dolgozol, albérlet 2-3 emberrel összefogva. Más is így csinálja. Diákmunkával is képesek az emberek saját életet élni, otthoni segítség nélkül, neked is menne, ha akarnád.

2019. márc. 17. 18:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Az otthoni rendszert te nem fogod és nem is jogod megváltoztatni. Lépj le és éld a saját életed.
2019. márc. 18. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!