Szerintetek csináltassak műkörmöt, és ha igen akkor milyet?
Melyiket csináltassak?? Ez lenne az első még sohasem volt. Mennyibe kerülne kb. amit ajánlottok, stb. Főleg azoknak a válaszát várom akiknek már volt. Megéri nekem?? Én szeretnék nagyon... :) Előre is köszike mindenkitől!!
egy 14 éves lány :))
hát szerintem bazi kényelmetlen, meg ha sportolsz pláne ne!
inkább menj el egy sima manikűröshöz, majs ő szépen rendbeteszi az eredeti körmöd. műköröm után meg am. is csúnya lesz meg gyenge az eredeti
viszont a tipes olyan gyorsan lepotyog...
Szerintem ha hosszú távra szeretnéd én épített mellett szavazok.
Nekem 5-ért rakták és 3-ért töltik kb 2-3 hetente járok.Az tuti hogy a köröm elgyengül alatta,de amikor szünetet tartasz,kenegeted erősítővel,meg szeded a béres szépségvitamint,ja meg sokat vagy napfényen tutira rendbe jönnek.
NEkem most olyan van,aminek a teteje lila csillámporos,ami a francia manikűrbe fehér,alatta meg egy vékony ezüst csík van húzva:)
de tényleg olyat válassz ami neked tetszik.
14éves vok és 2x vt nekem is tippes(5000Ftért) de 2hét után lejött, mert piszkáltam, rádásul hamar belevegősödik és lepotyog, megreped, szerintem is próbáld a sajátodat szépen megcsináltatni mert az szebb is tud lenni, olcsóbb és jobb a körmödnek, mert nekem 2hónap volt még egy 2hetes köröm után redbejött. de te tudod:D
nekem ha már műköröm akkor az tetszik,h a vége csillogós, az egész halvány nagyon és gyűrűs ujjra strasszkövek esetleg, remélem tudtam tanácsot adni, sok sikert, puszi:)
Figyelj!
14 évesen elég ha csak ilyen simára megcsinálja az eredeti körmödből:
Kicsit megnöveszted és nagyon szép lesz.
Ebbe is lehet köveket, mintákat tetetni,stb.. -->
Vagy valami ilyesmi: [link]
Mit szólsz???
(ha valamelyik műköröm akkor elnézést,én csak a mintákat akartam szemléltetni,hogy bármilyen mintát meg lehet csinálni ugyanúgy eredeti körmön is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!