Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek csináltassak...

Szerintetek csináltassak műkörmöt, és ha igen akkor milyet?

Figyelt kérdés

Melyiket csináltassak?? Ez lenne az első még sohasem volt. Mennyibe kerülne kb. amit ajánlottok, stb. Főleg azoknak a válaszát várom akiknek már volt. Megéri nekem?? Én szeretnék nagyon... :) Előre is köszike mindenkitől!!

egy 14 éves lány :))

2010. febr. 20. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Csináltass, francia, díszítésekkel, kocka alakút vagy stilettot, ez most a divatos. Midenképpen az építettet ajánlom, ez a legtöbb helyen 5000 Ft körül van.
2010. febr. 20. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

hát szerintem bazi kényelmetlen, meg ha sportolsz pláne ne!

inkább menj el egy sima manikűröshöz, majs ő szépen rendbeteszi az eredeti körmöd. műköröm után meg am. is csúnya lesz meg gyenge az eredeti

2010. febr. 20. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát olyat amlyen tetszik meg amilyen jól áll a köröm/kézformádhoz. Most neked itt valaki leirja, hogy csináltass kockát francia díszítéssel akkor olyat csináltatsz mert neki az tetszik? Ha szeretnél biztos láttál olyat ami neked megtetszett,szóval nem értem hogy lehet ilyet ajánlgatni:) Hogy megéri e neked azt szintén te tudod,de azért lehet olcsóbban is mint ahogy azt írták neked és én megint csak vele ellentétben a tippeset ajánlanám viszont,mert az alatt nem sérül a körmöd ha sérül a mű.
2010. febr. 20. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:

viszont a tipes olyan gyorsan lepotyog...

Szerintem ha hosszú távra szeretnéd én épített mellett szavazok.

Nekem 5-ért rakták és 3-ért töltik kb 2-3 hetente járok.Az tuti hogy a köröm elgyengül alatta,de amikor szünetet tartasz,kenegeted erősítővel,meg szeded a béres szépségvitamint,ja meg sokat vagy napfényen tutira rendbe jönnek.

NEkem most olyan van,aminek a teteje lila csillámporos,ami a francia manikűrbe fehér,alatta meg egy vékony ezüst csík van húzva:)

de tényleg olyat válassz ami neked tetszik.

2010. febr. 20. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem jon be, most főleg, hogy már mindenkinek az van. (tucat lett belőle)
2010. febr. 20. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:

14éves vok és 2x vt nekem is tippes(5000Ftért) de 2hét után lejött, mert piszkáltam, rádásul hamar belevegősödik és lepotyog, megreped, szerintem is próbáld a sajátodat szépen megcsináltatni mert az szebb is tud lenni, olcsóbb és jobb a körmödnek, mert nekem 2hónap volt még egy 2hetes köröm után redbejött. de te tudod:D

nekem ha már műköröm akkor az tetszik,h a vége csillogós, az egész halvány nagyon és gyűrűs ujjra strasszkövek esetleg, remélem tudtam tanácsot adni, sok sikert, puszi:)

2010. febr. 20. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
hát szokott levegősödni ha szärul rakják fel...2 hét után meg lassan töltetni kell.
2010. febr. 20. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Figyelj!

14 évesen elég ha csak ilyen simára megcsinálja az eredeti körmödből:

[link]

[link]

Kicsit megnöveszted és nagyon szép lesz.

Ebbe is lehet köveket, mintákat tetetni,stb.. -->

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy valami ilyesmi: [link]

[link]

Mit szólsz???

(ha valamelyik műköröm akkor elnézést,én csak a mintákat akartam szemléltetni,hogy bármilyen mintát meg lehet csinálni ugyanúgy eredeti körmön is.)

2010. febr. 21. 01:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Figyeljetek! Eddig mindig olyan hosszúra megnőtt a körmöm, most meg folyamatosan törik :(( Nemtudom mi rosszat csinálok, de nagyon csúnya. Az összes körmöm felfelé törik (mármint a különböző rétegek). Használtam mág körömerősitő körömlakkot is de ugyanúgy betöredezett, ezért mindig tövig le kell vágom, már akkor is ha 1 mm nő... :(( Szóval ezért szerettem volna, demár nem is akarok annyira! Amugy kösz mindenkitől!!! :))
2010. febr. 22. 15:12
 10/10 anonim válasza:
nemigaz hogy már mindenki ekkora ribanc akar lenni?!
2010. okt. 11. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!