Milyen műkörmöt csináltassak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még nem volt műkörmöm. Valami olyat szeretnék ami természetesnek hat. Úgy tudom, hogy formálja is a rendes körmöt és szebb alakja lesz azután ha leszedik..legalábbis néhány ismerősömnél így volt. Csak ki szeretném próbálni egyenlőre. A nagyon hosszú és az a hegyes kizárva. Milyen típusok vannak és mi az ami megérné? Miskolcon vagy Edelényben csináltatnám. Ha valaki tud ajánlani helyet, akkor azt megköszönném :)2011. aug. 8. 21:46
1/10 anonim válasza:
Mindegyiken látszik hogy mű, hiszen nincsen annyira egyforma szabályos körme senkinek. Jobban jársz ha inkább a saját körmödet ápolod, a műköröm nem tesz jót neki egyáltalán.
4/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
22:49es válaszolóó..és ez milyen technikával készült?
2011. aug. 8. 23:15
6/10 A kérdező kommentje:
ez a cicás tényleg nagyon jó :)
2011. aug. 8. 23:22
9/10 anonim válasza:
22:49 nővéremnek ugyanilyen körme van csak neki nem műköröm hanem igazi :)
13L
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Ilyesmire gondoltam egyébként..ami esztétikus és nem feltűnő.
A nővéred akkor egy szerencsés lány:D örülnék én is ha ilyen természetes körmeim lennének.
2011. aug. 9. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!