Milyen műkörmöt csináltassak?
Figyelt kérdés
Sziasztook.:) Szombaton megyek körmöshöz és még nem nagyon állt össze,hogy milyen legyen...valami szépet szeretnék, mégse túlzottan visszafogottat..Mivel kemény metált hallgatok (de nem nagyon öltözködöm úgy) ezért a "kisvirágos" kilőve.:DDDD.Linkelétek képeket?:)A válaszokat előre is köszi.2014. jún. 11. 18:13
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
Első kettő nem tudom mi alapján mondjátok hogy semmilyent lehet hogy a zenei "beállítottságom" miatt..na mindegy...aaz utolsónak köszönöm hogy linkeltél és kerestél<3 ment a zöld pacsi.köszönöm.:)
2014. jún. 11. 21:03
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
úristen de jól néznek ki*-* csak nekem nem tetszik az ilyen formájú köröm.:S.ettől függetlenül nagyon szépeeeek:$ köszönöm. [link] erről vélemény?:))
2014. jún. 12. 17:33
7/11 anonim válasza:
nemrossz bár nekem az tetszik amelyik a gyűrűs ujjon más milyen:D
8/11 A kérdező kommentje:
az nekem is tetszik de olyanból igazán jó kereszteset nem találtam.:S.
2014. jún. 12. 18:44
9/11 anonim válasza:
Metálosként megtámogatom az első kettőt...Legalább minket ne fertőzzenek meg a mű dolgok...:S
Egyáltalán hogy fér össze a kemény metál a műkörömmel? Értem én, hogy mindenki csinálja azt, ami tetszik neki, és senki se szóljon bele, hogy ki hogy néz ki, de na...
(19N)
10/11 anonim válasza:
"Egyáltalán hogy fér össze a kemény metál a műkörömmel? "
Ezt nem teljesen értem, kifejtenéd bővebben? Nem értem miért zárja ki egymást a kettő. Ha meg esetleg skatulyákba akarod besorolni az embereket sztem fölösleges, mert nem mindenki rózsaszín cicababa akinek műkörme van, és a metálosok közt is megfordul mindenféle ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!