Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen műkörmöt csináltassak?

Milyen műkörmöt csináltassak?

Figyelt kérdés
Sziasztook.:) Szombaton megyek körmöshöz és még nem nagyon állt össze,hogy milyen legyen...valami szépet szeretnék, mégse túlzottan visszafogottat..Mivel kemény metált hallgatok (de nem nagyon öltözködöm úgy) ezért a "kisvirágos" kilőve.:DDDD.Linkelétek képeket?:)A válaszokat előre is köszi.

2014. jún. 11. 18:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
mondtam hogy nem öltözködöm úgy ezért ha tegyük fel jövök veled szembe az utcán nem mondod meg rólam hogy én ezt hallgatom de mivel igen hallgatom ezért evidens hogy nem valami cukimuki lesz mivel én magamról tudom hogy metalt hallgatok és alapból sem szeretem az ilyen stílust mint ember.:)).utolsónak köszönöm,és egyetértel.!:)
2014. jún. 14. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!