Csináltassak műkörmöt?
14 éves vagyok és a nyáriszünetre csináltathatok zselés műkörmöt. Én sima francia manikűrre gondoltam. Ilyenre:
Már kezdek leszokni 7 év után a körömrágásról és így lehet műkörmöm, de csak szolid. De sok kommentet olvastam, hogy teljesen tönkreteszi a körmöt stb. és elbizonytalanodtam. Anyukámnak is van és neki letört szinte mind és betörtek a körmei. De ha nekem le is törik, befesteném körömerősítővel. Nagyon tetszene a köröm, csak félek, hogy rosszabb lesz... Bocsi, hogy ilyen hosszú lett:)
14 évesen még felesleges.
De ha nagyon akarod, és anyukád fizeti, csináltasd meg, de nézz utána, hogy kinél.
A műkörömnél egyáltalán nem törvényszerű, hogy letörik, betörik. Ha jól van megcsinálva, 4-5 hétig semmi baja, nem szabadna letörnie.
A körmöt nem az anyag teszi tönkre, amit ráraknak, hanem a körmös, aki túlreszeli a körmöt.
Ja, és hogy zselé, vagy porcelán, teljesen mindegy.
Én csak azért szeretnék de csak a nyárra, hogy nőjön alatta a körmöm, és, hogy biztosan leszokjak a körömrágásról:)
Egyébként anyukám barátnője csinálja majd.
barátnőmnek soha nem törött le évek óta a műkörme, ő kicsit rövidebbet és szögleteset csináltatott. Ha jó a műkörmös, akkor tartós a műköröm. Ha kibírod, hogy órákig ott ülsz és csomó pénz, akkor szerintem próbáld ki, hogy milyen.
Én is körömrágós vagyok, viszont ha kilakkozom és növesztem, akkor nincs szívem lerágni, azt is kipróbálhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!