Miért vagyok pattanásos 11 évesen?
Figyelt kérdés
csokit egy héten egy kockát eszek, szotyit egy picit többet
mit tegyek hogy ne legyek ennyire pattanásos?
2010. júl. 3. 10:46
1/11 anonim válasza:
én is így vagyok,én van hogy 1-2 hétig nem eszek csokit.
Szotyit meg végkép nem szoktam!
2/11 anonim válasza:
sajnos nem csak attól függ hogy miket eszel. 11 évesen változnak a homronjaid, attól vagy pattanásos. Valószínű hogy még így is lesz 1-2 évig, de ne aggódj, el fognak tűnni csak türelmesnek kell lenni. használj arctisztítót, direkt pattanásos bőrre valót, kerüld az olajos magvakat-pl a szotyit. többet sajnos nem tudsz tenni
3/11 anonim válasza:
A zsíros,olajos,kalóriadús ételek,és az olajos magvak(szotyi,mogyoró) helyett iktass be több zöldséget és gyümölcsöt.Igyál sok vizet,folyadékot,használj mély tisztítót,tonikot,és pattanások elleni krémet.A teafa szappan,vagy a citromfű szappan is jók az ilyen bőrre,herbáriákban kaphatsz ilyet.
4/11 anonim válasza:
Amúgy én 10 éves korom óta folyamatosan pattanásos vagyok,pedig már túl vagyok a húszon is.
5/11 anonim válasza:
hogy tűnne már el neki 1-2 év, nekem kb 16-17 évesen kezdett csökkeni, de még most is vannak 18/F, és szegény kérdező, meg nehogy elsírd már magad, ba-zd te nem tanulsz a suliban, még is mi a fszért vagy pattanásos?
6/11 anonim válasza:
hormonok-.- használj arctiszítót, bőrradírt. menj ki a napra, nagyon szépen lelohadnak tőle a pattanások.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat kivéve 1-ami sztem 1 kicsit durva na mind1 mindenkinek köszi a válaszokat még 1 szer
2010. júl. 5. 21:41
8/11 anonim válasza:
hát sajna ez ilyen, tizenéveseknek felpörögnek a hormonjaik, és pattanánosak lesznek, te szerencsétlen vagy így már 11 évesen elkezdted ezt, tényleg sajnálom, tudom, hogy milyen... nekem másodikos korom óta pattanásos az arcom (8-9 éves voltam akkor). bár nekem nem csak a kezdődő kamaszkor volt az oka, hanem a stressz is. azt mondom én is mint az előző válazolók: ápold, tisztítsd, radírozd a bőröd, aludj mindig amennyit kell és ez minimáűléisra fogja csökkenteni a pattanásokat!
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsodat
és téged nem csúfoltak ezért mert engem mindig ezért cukkolnak
2010. júl. 6. 21:30
10/11 anonim válasza:
de, egyfolytában, de nem csak ezért, és az egész osztály kivétel nélkül, az osztályfőnök tanítónéninek meg adták az édes aranyos kisgyereket, ő nem értette miért nem szeretem a többieket. annyira megviselt, hogy csak még pattanásosabb lettem a stressztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!