Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért vagyok pattanásos 11...

Miért vagyok pattanásos 11 évesen?

Figyelt kérdés

csokit egy héten egy kockát eszek, szotyit egy picit többet

mit tegyek hogy ne legyek ennyire pattanásos?

2010. júl. 3. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én is így vagyok,én van hogy 1-2 hétig nem eszek csokit.

Szotyit meg végkép nem szoktam!

2010. júl. 3. 10:53
 2/11 anonim ***** válasza:
sajnos nem csak attól függ hogy miket eszel. 11 évesen változnak a homronjaid, attól vagy pattanásos. Valószínű hogy még így is lesz 1-2 évig, de ne aggódj, el fognak tűnni csak türelmesnek kell lenni. használj arctisztítót, direkt pattanásos bőrre valót, kerüld az olajos magvakat-pl a szotyit. többet sajnos nem tudsz tenni
2010. júl. 3. 10:53
 3/11 anonim ***** válasza:
A zsíros,olajos,kalóriadús ételek,és az olajos magvak(szotyi,mogyoró) helyett iktass be több zöldséget és gyümölcsöt.Igyál sok vizet,folyadékot,használj mély tisztítót,tonikot,és pattanások elleni krémet.A teafa szappan,vagy a citromfű szappan is jók az ilyen bőrre,herbáriákban kaphatsz ilyet.
2010. júl. 3. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy én 10 éves korom óta folyamatosan pattanásos vagyok,pedig már túl vagyok a húszon is.
2010. júl. 3. 11:22
 5/11 anonim ***** válasza:
7%
hogy tűnne már el neki 1-2 év, nekem kb 16-17 évesen kezdett csökkeni, de még most is vannak 18/F, és szegény kérdező, meg nehogy elsírd már magad, ba-zd te nem tanulsz a suliban, még is mi a fszért vagy pattanásos?
2010. júl. 3. 11:47
 6/11 anonim ***** válasza:
hormonok-.- használj arctiszítót, bőrradírt. menj ki a napra, nagyon szépen lelohadnak tőle a pattanások.
2010. júl. 3. 17:19
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat kivéve 1-ami sztem 1 kicsit durva na mind1 mindenkinek köszi a válaszokat még 1 szer
2010. júl. 5. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
hát sajna ez ilyen, tizenéveseknek felpörögnek a hormonjaik, és pattanánosak lesznek, te szerencsétlen vagy így már 11 évesen elkezdted ezt, tényleg sajnálom, tudom, hogy milyen... nekem másodikos korom óta pattanásos az arcom (8-9 éves voltam akkor). bár nekem nem csak a kezdődő kamaszkor volt az oka, hanem a stressz is. azt mondom én is mint az előző válazolók: ápold, tisztítsd, radírozd a bőröd, aludj mindig amennyit kell és ez minimáűléisra fogja csökkenteni a pattanásokat!
2010. júl. 5. 22:59
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsodat

és téged nem csúfoltak ezért mert engem mindig ezért cukkolnak

2010. júl. 6. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:
de, egyfolytában, de nem csak ezért, és az egész osztály kivétel nélkül, az osztályfőnök tanítónéninek meg adták az édes aranyos kisgyereket, ő nem értette miért nem szeretem a többieket. annyira megviselt, hogy csak még pattanásosabb lettem a stressztől.
2010. júl. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!