Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan közületek, aki még...

Van olyan közületek, aki még 25-26 évesen is pattanásos? Azt hittem erre a koromra már el fog múlni, miért nem múlik el?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én 24 vagyok és még mindig küszködök vele.mostmár nincs annyi az arcomon mint régen de valszeg apukámtól örököltem mert ö is pattanásos még mindig elég rendesen meg tágak a pórusai ugy mint nekem.inkább anyám száraz börét örököltem volna azt még mindig könnyebb kenegetni mint a zsíros bört helyrehozni:s megpróbálok azért napi 2 liter vizet inni hogy ezzel is tisztuljon a böröm lehet hogy emiatt sincs már annyi rügyem meg ezek sok gyümit hust kerülöm. de azt mondják nincs nagy szerepe a kajának hát nálam ugy érzem van. épp a rádióba hallgattam hogy akinek ilyen korba pattanásai vannak annak magas az androgén szintje és ha elhanyagolja az ember akár meddöséget is okozhat ezt az orvos mondta ugyhogy hétfön megyek is a bőrgyógyászhoz nem ártana azért kivizsgáltatni magunkat meg már unom hogy a pofám még a menszeszre is reagál:s
2010. aug. 28. 10:47
 2/12 anonim ***** válasza:
én most 20 vagyok, de most jöttek elő...eddig soha nem volt...lehet most léptem a serdülő korba :D eddig is tudtam hogy későn érő típus vagyok...de ennyire? :D
2010. aug. 28. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Ilyen a bőröd... nem is fog elmúlni ha eddig nem múlt.

26 éves vagyok, 8 éves korom óta pattanásos. hát komolyan nem tudom mit tegyek mert voltam már bőrgyógyásznál többször is, és mégsem látok változást, pedig már marha sok pénzt elköltöttem mindenféle szerekre. annyit érnek hogy marha száraz a bőröm tőle de attól még pattanásos...

2010. aug. 28. 15:54
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!!
2010. aug. 28. 18:22
 5/12 anonim ***** válasza:
26éves nő vagyok, de még nekem is megvannak. Bár most hormongyógyszert szedek a pajzsmirigyem miatt, lehet attól van, nem tudom. De a fogamzásgátló se nagyon segített rajta, egy-kettő mindig van. És még egy bőrbetegségem is van amit sajnos nem lehet megszüntetni, valószínű ez is közrejátszik. Jövőhéten megyek kozmetikushoz, ő egy időre helyrehozza.
2010. aug. 29. 00:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem hormon eredetű a dolog szval reménytelen, de én még csak 17 vagyok, viszont azért írtam mert nálatok lehet, hogy használni a diólevél forrázata. Este fogtok egy kis bögrét, pici vizet beleraktok és abba egy tk. diólevelet (lehet kapni a patikában). Ezt megmelegítitek és lefeditek egy alufóliával (mondjuk) és hagyjátok állni úgy fél órát. Ha még mindig meleg akkor egy vattát belemártva mossátok át vele az arcotokat és a maradékot másnap reggel használjátok fel. Ha kihűlt akkor melegítsétek mert úgy az igazi. Ne várjatok tőle csodát, hogy egy-két nap és megjavul, de használ. Az ismerőseim körében nagyon dicsérik. Egy próbát megér szerintem. ;)
2010. aug. 29. 07:19
 7/12 anonim ***** válasza:
*használna
2010. aug. 29. 07:19
 8/12 anonim válasza:

Nagyon sok ember küzd ezzel a problémával,azt ugye tudod,hogy a bőröd az a szerved ami mindig előre jelzi neked,hogy valami nincs renben nálad nem feltétlenül a bőröd hibája,lehet,hogy olyan belső szervi problémákkal küzködsz amelyek igy jelzik a bajt.

Ez lehet életmódbeli probléma:helytelen táplálkozás,stressz stb.

Javaslom méregteleníts de figyelj arra,hogy mivel teszed és azt se feledd,hogy kitartás kell hozzá,meg az,hogy csináld végig a kúrákat.

Én is 30-on túl is szenvedtem tőle de megállítottam,hogy hogyan sikerült szívesen megosztom veled ha érdekel irj privit!

2010. szept. 4. 09:46
 9/12 anonim válasza:
Ne használj gyógyszertárban kapható krémeket,mert tele vannak kemikáliával,próbáld természetes úton megállítani ,hidd el menni fog!
2010. szept. 4. 09:49
 10/12 anonim válasza:
55%
Egy tipp: ne igyatok és egyetek semmilyen tejterméket, tejet! 3 hónap alatt le fog tisztulni a bőrötök.
2010. szept. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!