Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tegnap szerettem volna a...

Tegnap szerettem volna a hajtöveim kiszőkíteni, de sárga lett, és a hamvasító sem segít! Festjem be megint?

Figyelt kérdés
A fodrászom szabadságot vett ki éppen, ezért gondoltam, hogy egy ismerőssel befestetem a hajam,mivel hétvégén tabló fotózásom lesz. Vettem 2 Palette ezüst szőkét, de iszonyat vöröses-sárga lett a lenövés, amit festett. Hozzáteszem, hogy megkérdeztem a fodrászomat, hogy milyen festéket használ a hajamra, és annyi volt a válasza, hogy ne haragudjak, de az titok. Tegnap este rámentem egy erős lilasamponnal, és mindent befogott, csak a töveket nem.. Eléggé ki vagyok akadva, hogy tudnám a hajam rendbehozni szombatig? Milyen hamvas festéket használjak?
2019. márc. 13. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen színű a hajad? Be van festve szőkére és lenőtt és a töve barna??? És arra mentél rá festékkel?

Ha sötét a hajad, akkor le kellett volna szívni és arra megy rá a festék. Nem lehet csak egy sima hajfestékkel kiszőkíteni. De a leszívás eléggé macerás otthon, és nagyon el lehet rontani.

Szerintem menj el egy másik fodrászhoz, ha a tiéd most nem dolgozik.

2019. márc. 13. 11:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, platina szőke vagyok, nyár óta 2x volt kiszőkítve az egész hajam + arra a festék. A barna kinövést szerettem volna befesteni. Amit a fodrász festett, az nagyon szép hamvas szőke lett, és most ez miatt nagyon el vagyok keseredve.
2019. márc. 13. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne kísérletezz tovább, ne ronts tovább a helyzeten, meg az is félő, hogy roncsolod a hajadat. Fodrásszal csináltasd meg mindenképp. Biztosan tudnak ajánlani barátnők jó fodrászt.
2019. márc. 13. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

A fodrászod is paraszt, mi az, hogy titok milyen festéket használ? Kérdésre köteles elmondani, már csak amiatt is, hogy pl összetevőket ellenőrizhesd allergia esetén vagy hasonló...

Én mindig tudtam a márkát és a színt is. A helyedben sürgősen fodrászt cserélnék, gyanús lenne ezek után a minőség, hogy vajon mit ken a fejemre...

Ettől függetlenül, ugyanazzal a festékkel sem lett volna ugyanolyan, a sötét hajat első körben mindig leszívják, és arra festenek rá. Vannak otthoni hajfestékek, amik egy lépesben szívnak is, de homogén összképe nem lesz a hajadnak már.

Keress egy normális fodrászt, aki vállal javítást is. Viszont azt tudd, hogy elégge elroncsolod most ezzel a hajad, 2-3 hétig alapból nem kéne most bántani festés után. Persze neked ez nem opció most a fotózás miatt, és meg is fogja csinálni egy normális szakember - de azért tudj róla.

2019. márc. 13. 12:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Péntek délutánra néztem már egy másik frizérnőt, remélem jól sikerül. Először én is lesokkoltam, hogy nem akarja leírni a hajfesték márkáját, biztos valami üzleti titok ez a szürke hajfesték.
2019. márc. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!