Tegnap szerettem volna a hajtöveim kiszőkíteni, de sárga lett, és a hamvasító sem segít! Festjem be megint?
Milyen színű a hajad? Be van festve szőkére és lenőtt és a töve barna??? És arra mentél rá festékkel?
Ha sötét a hajad, akkor le kellett volna szívni és arra megy rá a festék. Nem lehet csak egy sima hajfestékkel kiszőkíteni. De a leszívás eléggé macerás otthon, és nagyon el lehet rontani.
Szerintem menj el egy másik fodrászhoz, ha a tiéd most nem dolgozik.
A fodrászod is paraszt, mi az, hogy titok milyen festéket használ? Kérdésre köteles elmondani, már csak amiatt is, hogy pl összetevőket ellenőrizhesd allergia esetén vagy hasonló...
Én mindig tudtam a márkát és a színt is. A helyedben sürgősen fodrászt cserélnék, gyanús lenne ezek után a minőség, hogy vajon mit ken a fejemre...
Ettől függetlenül, ugyanazzal a festékkel sem lett volna ugyanolyan, a sötét hajat első körben mindig leszívják, és arra festenek rá. Vannak otthoni hajfestékek, amik egy lépesben szívnak is, de homogén összképe nem lesz a hajadnak már.
Keress egy normális fodrászt, aki vállal javítást is. Viszont azt tudd, hogy elégge elroncsolod most ezzel a hajad, 2-3 hétig alapból nem kéne most bántani festés után. Persze neked ez nem opció most a fotózás miatt, és meg is fogja csinálni egy normális szakember - de azért tudj róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!