Nem rég kezdtem szoláriumozni, de a bőrömnek van egy sárgás árnyalata. Mit tegyek hogy ne sárguljak hanem barnuljak?
Sosem szoliztam mert a bőröm könnyen barnul, és tartósan meg is marad barnának, így egy nyár után én a következőig kihúztam mindig. Három éve kezdtem dolgozni az egyetem után, és a nyarak sajnos eltelnek úgy, hogy napot se látok... Olyan fehér a bőröm mint még soha életemben, mert mindig jól lebarnultam a nyári szünetek alatt, most meg nem... Nem igazán tetszem így magamnak így gondoltam elkezdek szolizni. Sosem voltam az a bőrtípus aki leég, ha meg is égtem a napon max csak az orrom és a vállam volt pirosabb, de semmi komoly.
7 perccel kezdtem, majd később 10-et feküdtem be, utána pedig 15-öt mert azt éreztem hogy alig ér valamit. Egyértelműen barnultam de nem az a szép barna színem lett hanem narancssárgás...Olyan vagyok mint egy májbeteg :)))
Mélybarnítóba mentem mindig, és fokozatosan növeltem a perceket, van bármi amit tehetek az ellen hogy ne sárguljak, vagy ez a szolizás velejárója és ne is várjam hogy napbarnított színem legyen? Nem nagyon értek hozzá, csak nem rég kezdtem...
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!