Legjobb hajszínezők?
Olyasmikre gondolok mint pl a Manic Panic. Olyan hajszínek érdekelnek mint pl ebben a videóban :
https://www.youtube.com/watch?v=2slFN32y080
A legjobb a Manic Panic, a legtartósabb a színek is a legjobbak, amiket próbáltam még a Directions, nemrossz de nekem hamarabb kifakul és kicsit kevesebb opció, a Crazy Color meglepően jó és olcsó de szintén nem olyan tartós, az Arctic Fox-al szemeztem de elég megoszlóak a vélemények róla.
Pont olyan színt nem biztos hogy találsz de szinte minden márkának van "semleges" színhigító terméke hogy világosabb/pasztelesebb legyen a szín.
Próbáltam mér a Movie Colors és Jeans Colort de nem olyan jók és a színskála se nagy.
Illetve nem színező de a L'Oreal Majicontrast festékéből a vörös szép élénk vörösre szedi ki a sötétbarna hajam szóval alapnak megéri, van rezes is narancssárga alá.
Szerintem a Directions a legjobb! Én a Cerise árnyalattal szoktam festeni a hajam, heti 2 hajmosással 1 hónapig bírta (tehát kb 8 mosás).
Próbáltam még az Alfaparf revolution magentáját, ez sem volt rossz, meg könnyebben beszerezhető, viszont hamarabb fakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!