Melyik a legjobb hajpakolás haj töredezettség esetében? Tapasztalataitok szerint!
Ollo.
Es utana natur kokuszolajat tudom ajanlani.
Illetve ami nekem nagyon bevalt, az a brazil keratin, notinorol vettem otthonra (kb 7-8000ft 100ml asszem) es siman ugy csinaltam mint a fodrasznal a keratinos hajegyenesitest szoktak (kovettem az oldalon leirt hasznalati utasitast!) es voltam mar keratinos hajegyenesitesen, igy tudom az milyen, ha 30-40ezerert csinaljak, en meg otthon 7000-bol magamnak, termeszetesen nem lett egyenes a hajam, de a toredezes kb 80%-al csokkent, szebb lett, selymesebb, jobban kiadja az enyhe hullamos texturajat.
Eddig remalom volt hajat mosni meg fesulkodni, mert tort le a hajam mindenfele meretben, de most alig hullik valamit es tenyleg kezelhetobb, vegre szeretem, pedig nagyon rovidre tort, es szenvedtem miatta sokat. :)
Ezt tudom ajanlani, ha egy kicsit tobb penzed van ra. De egyebkent tenyleg fodrasszal levagatni a torott vegeket, es utana kokuszolajos pakolas hajmosas elott/ejszakara, hajszaritas utan csak egy kicsi a hajvegekre, esetleg meg a kallos 1L-es pakolasok jok :)
20/L
(barna voltam majd voros majd szurke majd platina majd voros majd fekete majd leszokitve barnara majd megint szokes aztan most sotetbarna... szoval a derekig ero hajam tort le tarkoig lenyegeben..)
Semmi szilikonos, parabénes vacak, kizárólag natúr termékek!
Ricinusolaj, szűz, kókuszolaj, argánolaj a legjobbak szerintem. Ezeket használhatod magában, vagy akár összekeverve is.
Illetve ami nekem még bejött, az a Loreal Botanical hajpakolásai, illetve most épp a Garnier Hair Food termékcsaládot használom, ez is nagyon jó, és ami a legfontosabb, hogy nincsenek teli mindenféle műanyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!