Az, hogy lehet, hogy az epilátortól tele leszek szőrbenövéssel, a gyantátóleg csak pár lesz?
Egy fél év volt, mire rendbejött a lábam viszonylag, hogy májusban leszedtem epilátorral. Egész alánőtt, tele volt sebbel minden...
A gyantával meg csak minimális nő alá, ugyanis göndör a hajam, sajnos itt sem úszhatom meg...
Egészen félévig hosszúnadrágban jártam mire eltűntek a hegek...
Epilátornál te irányítod a készüléket (értsd úgy, hogy egyesével, minden szőrszálat te irányítasz, vagyis azok kitépését). Lehet rossz oldalról, szögből használod. Az epilátor sokszor csak beletépi.
De amúgy luffa szivacs + bőrradír rendszeresen, az leszedi az elhalt hámsejteket, amik miatt ugye nem tud kibújni a szőrszál.
Nekem is sokszor benő, de sebes nem lesz. A legegyszerűbb, ha fogsz egy pici tűt, fertőtleníted, és ha látszik a fekvő szőrszál, benyúlsz érte. Sebes nálam max akkor lesz, ha körömmel nyomkodom, és sokszor úgy ki sem jön. Tűvel meg max egy pötty.
Hát nem tudom, amúgy...
Ez egy viszonylag gyúgyult állapot, volt ennél rosszabb, be is gyulladt és nem használt a bőrradír sem. Szerintem az epilátor is szar mondjuk... A tűtőlnis sebes lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!