Újabban miért leszek szőrbenövéses az epilátortól?
Figyelt kérdés
14 éves koromban kezdtem el anyuval közösen használni egy Braun epilátort. Természetesen fertőtlenítettük meg minden. Más előkészületet (bőrfertőtlenítés, bőrradír) sosem végeztem, és évekig soha nem volt szőrbenövésem. Aztán 19 évesen elköltöztem, és borotvára váltottam, annál sem radíroztam meg ilyenek, nem volt benövésem. Nemrég vettem magamnak egy Philips epilátort, de ettől állandóan benő a szőr, pedig már figyelek a radírozásra meg a bőrfertőtlenítésre meg minde sz.rra. Mit csinálok rosszul?2015. jún. 12. 17:23
1/3 A kérdező kommentje:
ja most 24 vagyok, több évig használtam a borotvát.
2015. jún. 12. 17:24
2/3 anonim válasza:
Hmm... eddig nem is gondoltam erre, de mikor Philipsem volt nekem is gyakran benőtt a szőröm, később a Braun epilátorral nem igazán volt ez a gond. Habár akkor már hámlasztó krémet is használtam meg dörzsis szivacsot... De lehet hogy az epilátor is hibás... szerezz be egy Braunt szerintem.
3/3 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam, hogy a márka a gond... : (
2015. jún. 12. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!