Epilátortól sérült bőrre mit érdemes kenni?
Mielőtt még bárki kioktatna, tudom hogy butaságot csináltam. Nem gondoltam volna, hogy így reagál a bőröm.
Nem vártam meg míg rendesen kinő a szőr a hónaljamon, csak gyorsan leepiláltam mert mindenképp ujjatlant akartam felvenni (mosás előtt voltam amúgy is, nem volt nagy ruhaválaszték, meg hát meleg nap is volt). Ez nem is gond, de utána megint ujjatlan, és megint (mindenben megizzadok ami nem ujjatlan) és ugye jöttek ki a még egy-két nappal azelőtt ki nem bújt szőrök.
A lényeg hogy rövid idő alatt túl sokat epiláltam és most a bal hónaljam egy nagy részen vörös és kiszáradt és ég, fáj, stb. Legalábbis más nem jut eszembe, amitől ez előjöhetett volna.
Pár napja kenem felváltva testápolóval, neogranormonnal, meg egyszer aloe vera sprayt is fújtam rá.
Elég lassan múlik, talán még szinte semmit, valószínűleg gyakrabban kéne kennem, de azért szeretném feltenni a kérdést, hogy akinek volt hasonló problémája - akár epilátortól, akár mástól - mi vált be, mi hatott a leggyorsabban?
Nem fertőtlenítetted a bőrt epilálás után, szerintem ez volt a baj..
Testápolót ne kenj oda, csak aloe verát, de azt többször egy nap. Időbe telik még helyre jön, addig ne szőrteleníts sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!