Miért nem ritkul az epilátortól? A kezemen ritkul, hónaljamon ritkul, csak itt nem.
Figyelt kérdés
Jó pár éve már, hogy epilálom a derekamat. Hülyeség volt belekezdeni, volt pár szőrszál, amit én túl nagynak találtam, és nekiálltam szőrteleníteni, most már bánom, de muszáj folytatnom, mert máshogy hosszabbra nő, mint amilyen volt.
Már évek óta epilálom, de nem ritkul egyáltalán, és nem is pihésen nő vissza, hanem szúrósan (Szoktam nézni a kiszedett szálakat, és tövestől vannak kiszedve, szóval nem szakadnak). A másik probléma, hogy nem bírja sokáig, 2-3 nap után már érezni, hogy nőnek vissza a szálak, de olyankor még nem lehet újra epilálni őket. Mit lehetne csinálni? Magamnak ott hátul gyantázni nem tudom, kozmentikussal meg cikinek érzem megcsinálni ezt, és mivel kis faluban lakok, nem is tudok ismeretlenhez menni.
2014. máj. 24. 15:38
1/5 A kérdező kommentje:
23/L vagyok, ez lemaradt.
2014. máj. 24. 15:39
2/5 anonim válasza:
Márpedig amit leírtál az mind arra utal, hogy eltépi a szálakat... másképp nem nőne ki 2 nap alatt semmiképp, inkább kérd meg a párodat/barátnődet/anyudat/valakit hogy gyantázza le neked.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor biztos van, amit eltép, de van amit tövestől szed ki. Akkor próbálkozom majd a gyantával, köszi :) De az nem lehet, hogy azon a részen egyszerűen gyorsabban nő?
2014. máj. 24. 21:31
4/5 anonim válasza:
Mivel a szőrszálak nem egyszerre nőnek, így szerintem lehetséges, hogy még kicsi volt, mikor epiláltad, aztán pedig 2-3 nap múlva kinő hosszabbra. Egyébként én egy elég jó epilátort használok, a kezemen minden jó, de a lábamon nekem is 2-3 naponta kell epilálni, és ott is szúrós. Nekem is tövestől tépi ki, de nekem nagyon vastag a szőröm. Vicces, de nekem fekete, erős szálú, a páromnak szép szőke, vékony szálú:D cserélnék vele.. én 10 éve epilálom a lábam, nagyon ritkán (kb. évente 1x) borotválom, ha valamiért nem tudom epilálni, és semmit nem gyengül..bikinivonalról meg ne is beszéljünk:(
5/5 anonim válasza:
Én is igy vagyok hátul a derkamnál muszály epilálnom , egyszerüen nem merek bikiniben mutatkozni miatta annyira kinosan érzem magam kb még a melleimen is van pár szál de látszanak és nem tudom mit tegyek én is falun élek és hát tul drága lenne pl a lézer meg kozmetikus is és a lábamon ugy vagyok vele hogy sokszor kisem szedi rendesen pedig braun epilátorom van :/ szökiteni meg nem akROK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!