Miért tartózkodnak sokan az epilátortól?
Szebb munkát végez? 3 epilátorom volt, mind után benőtt szőrökkel voltam tele, sebes volt a lábam hónapokig, sőt még most is ronda, mert a hegek miatt foltos maradt. Senkinek nem ajánlom az epilátort azóta sem. Eddig ez a legrosszabb szőrtelenítési módszer amit próbáltam. Ráadásul ez fáj legjobban, meg 4-5 naponta már kinőtt pár szál szőr, szóval nem volt elég 2-3 hetente epilálni ahogy előtte mondogatták nekem.
Azóta vettem gyantamelegítőt patronokkal, sokkal gyorsabb vele leszedni a szőrt, felkenem, letépem, kész. Aztán lemosom olajjal. Kb negyed óra alatt megvagyok a két lábammal. Ehhez képest epilátorral majdnem egy óráig kellett zúgnom hogy minden szálat rendesen kiszedjen. Ja és a gyanta után nincs szőrbenövésem sem.
Van hogy nagyon sietek olyankor cukorpasztát veszek, azzal negyed óra sem kell a gyantázáshoz mert nem kell hozzá semmi papír, csak maga a gyanta, meg a maradék vízzel lemosható. Ez még jobb, kíméletesebb is.
Na én ezért nem epilátort használok. Nekem még a borotva is jobban bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!