Epilátortól állhat fel a szőröm?
Figyelt kérdés
Kb másfél éve szedem a karomról a szőrt epilátorral. Máshol borotválni szoktam magam, szóval nem tudom más testrészeimmel összehasonlitani XD
Szóval mióta epilátorozom a karomat, azóta ha visszanő a szőr, úgy nő vissza, hogy nem rásimul a kezemre, mint egy normális embernek, hanem igy égnek áll, mintha mindig libabőrös lennék. Még ha teljesen, eredeti hosszúságúra is visszanő, akkor is ilyen. Ezt az epilátor csinálja? Mit csináljak vele?
2015. nov. 9. 17:28
1/1 anonim válasza:
Nekem a lábamon olyan. Addig rásimult a szőr,most meg ha lenézek a lábaimra,mint a tüskék,meredeznek kifelé a vastag szőrszálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!