Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet csinálni szőrbenövés...

Mit lehet csinálni szőrbenövéssel?

Figyelt kérdés

Nyakam is szőrösödik nő létemre, orvosilag minden rendben van velem, egyszerűen ilyen a genetikám.

Általában borotválni szoktam, de utálom, mert már aznap este szúr és serceg, ha hozzá ér valami.

Ezért szoktam csipesszel kiszedni, ami szintén pár napig jó, mert utána benő a szőr és gyulladt, sebes, puklis, heges, foltos lesz a bőröm.

Ez a foltos, heges már az alapállapot így 23 éves koromra.

Viszont most is van egy durva benövés, ami csak tapintható borsónyi pukli a nyakamon. Kívülről semmi extra nem látszik, de tudom, hogy szőrbenövés valahol mélyebben, mint a szokásos.

Ezzel mit lehet csinálni?

2016. jún. 2. 02:24
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

borotválnod kell a nyakad nő létedre?? ez tuti nem normális, ilyen genetika nincs. menj el másik orvoshoz.

amúgy sajna szőrbenövéssel sokmindent nem tudsz kezdeni, csak kipiszkálni, de attól sokszor csak rosszabb lesz a a helyzet, mert kisebesedik. szerintem inkább gyantázd és ne borotváld..

2016. jún. 2. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Kipiszkálni lehet tűvel aztán fertőtleníteni. Így nem lesz heges. Nyomkodni nem szabad sose. Durva benövéssel orvoshoz menj.

A szőrös nyak meg nem genetika, hanem valamilyen betegség mindenképp. Utána kéne járni. Szerintem addig ne szőrteleníts. Hosszú hajjal simán el lehet takarni a nyak nagy részét.

2016. jún. 2. 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem lehet eltakarni, csak alapozóval.

Véreredményem rendben, hormonjaim rendben. Endokrinológus azt mondta, hogy ezzel nem lehet mit csinálni.

Enyhén több volt a tesztoszteronom, de határértéken bőven belül volt.

2016. jún. 2. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a tetran kenőcsöt
2016. jún. 3. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!