Mit lehet csinálni szőrbenövéssel?
Nyakam is szőrösödik nő létemre, orvosilag minden rendben van velem, egyszerűen ilyen a genetikám.
Általában borotválni szoktam, de utálom, mert már aznap este szúr és serceg, ha hozzá ér valami.
Ezért szoktam csipesszel kiszedni, ami szintén pár napig jó, mert utána benő a szőr és gyulladt, sebes, puklis, heges, foltos lesz a bőröm.
Ez a foltos, heges már az alapállapot így 23 éves koromra.
Viszont most is van egy durva benövés, ami csak tapintható borsónyi pukli a nyakamon. Kívülről semmi extra nem látszik, de tudom, hogy szőrbenövés valahol mélyebben, mint a szokásos.
Ezzel mit lehet csinálni?
borotválnod kell a nyakad nő létedre?? ez tuti nem normális, ilyen genetika nincs. menj el másik orvoshoz.
amúgy sajna szőrbenövéssel sokmindent nem tudsz kezdeni, csak kipiszkálni, de attól sokszor csak rosszabb lesz a a helyzet, mert kisebesedik. szerintem inkább gyantázd és ne borotváld..
Kipiszkálni lehet tűvel aztán fertőtleníteni. Így nem lesz heges. Nyomkodni nem szabad sose. Durva benövéssel orvoshoz menj.
A szőrös nyak meg nem genetika, hanem valamilyen betegség mindenképp. Utána kéne járni. Szerintem addig ne szőrteleníts. Hosszú hajjal simán el lehet takarni a nyak nagy részét.
Nem lehet eltakarni, csak alapozóval.
Véreredményem rendben, hormonjaim rendben. Endokrinológus azt mondta, hogy ezzel nem lehet mit csinálni.
Enyhén több volt a tesztoszteronom, de határértéken bőven belül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!