Nagyon száraz könyökkel mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Mindig ilyen volt: fekete színű, iszonyú száraz, pikkelyes, repedezett és kemény ott a bőröm. Testápolót minden nap használok, általában kétszer. Kenem a könyökömnék zsírosabb külön erre kifejlesztett krémmel, de nem sok javulást értem el. Hetente radírozom is ott a bőrt. Fájni nem fáj és nem hámlik, csak nagyon csúnya. Évek óta tartó állapotot nagyon nehéz rendbehozni.2016. máj. 24. 14:39
1/7 anonim válasza:
Fekete színű???
Ez durván hangzik. Keress fel inkább egy bőrgyógyászt, ha semmi nem használt.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért nem korom fekete, de sötét színű, nagyon sötét barna.
2016. máj. 24. 15:25
3/7 Sunshinedoll válasza:
Hámlasztó - szerintem jobb, mint a radír, a radír nekem se csinált semmit. Én AHA hámlasztós testápolóval szoktam kenni és szépen helyre jött, nekem is a térdem-könyököm hajlamos kiszáradni és megkeményedni. (Mivel jön a nyár, ne nagyon erőltesd a hámlasztást, vagy akkor használj fényvédőt a karodra, napközben, illetve paraffinos krémeket is kipróbálhatsz).
4/7 anonim válasza:
Könyökölj bele citromba majd kend be nagyon zsíros krémmel.
5/7 anonim válasza:
Shea vaj vagy Neogranormon (2000Ft körül). Nekem ezek tökéletesen beváltak, főleg a she vaj (bio boltban kapható, azthiszem 1000Ft értekben, maximum 2000Ft).
6/7 anonim válasza:
Az egyik könyököm nekem is ilyen néha, nem fekete, de elég csúnya, szerintem azért van mert sokat könyökölök. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Megnézen a Shea vajat valamelyik boltban.
Nem hiszem, hogy a könyökléstől lennének, mert a térdem is ugyanilyen.
2016. jún. 10. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!