Elvesztettem egy fogadás de bevállaljam?
Kb 1 éve az utcán amikor a padon ültem és zenéthallgattam akkor valaki mögémjött és (copfba volt a hajam) egy bicskával szerintem levágta a hajamat háttul tőbe. Ezért el is mentem a fodrászhoz és ilyenre vágattam [link]
Sokan mondták hogy nagyon jól áll de jobb volt a hosszu és ezzel én is így voltam. Aztán rá 2 héttel elmentem fodrászhoz hogy megigazítsa és amikir az alját nyírta fel akkor a fejem közepéig feltolta a gépet ami 0,5-re volt állítva ezért az egészet le kellett nyírni. Amikor kezdtem hozzászokni a rövidhez akkor már meg is nőtt újra. Ezzel nincs is baj de megismertem egy fiut akivek összejöttem. Azt mondta hogy nagyon szereti a szinte kopasz nőket és kipróbálhatnám. Akkor most megint levágassam vagy ne? Igazából nekem is kezdett tetszeni a rövid haj.
Ez a bicskaval levagas teljesen eletszerütlen. Attol ,hogy zenet hallgatsz ezt eszlelned kell.
Meg a fodrasznak is csak ugy megszalad a keze?
Ennek a kerdesnek a Fantasy/fiction temekörben a helye.
Egyebkent legyel simafejü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!