Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elvesztettem egy fogadás de...

Elvesztettem egy fogadás de bevállaljam?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve az utcán amikor a padon ültem és zenéthallgattam akkor valaki mögémjött és (copfba volt a hajam) egy bicskával szerintem levágta a hajamat háttul tőbe. Ezért el is mentem a fodrászhoz és ilyenre vágattam [link]

Sokan mondták hogy nagyon jól áll de jobb volt a hosszu és ezzel én is így voltam. Aztán rá 2 héttel elmentem fodrászhoz hogy megigazítsa és amikir az alját nyírta fel akkor a fejem közepéig feltolta a gépet ami 0,5-re volt állítva ezért az egészet le kellett nyírni. Amikor kezdtem hozzászokni a rövidhez akkor már meg is nőtt újra. Ezzel nincs is baj de megismertem egy fiut akivek összejöttem. Azt mondta hogy nagyon szereti a szinte kopasz nőket és kipróbálhatnám. Akkor most megint levágassam vagy ne? Igazából nekem is kezdett tetszeni a rövid haj.

2019. jan. 29. 21:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Írtam hogy 1 éve volt az első és utnána kb 3 hétre volt a fogadás amit elvesztettem és 5 hónap után nőtt vissza a hajam.
2019. jan. 30. 19:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bicskaval levagas teljesen eletszerütlen. Attol ,hogy zenet hallgatsz ezt eszlelned kell.

Meg a fodrasznak is csak ugy megszalad a keze?

Ennek a kerdesnek a Fantasy/fiction temekörben a helye.

Egyebkent legyel simafejü.

2019. jan. 30. 19:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Örülök hogy sokan jobban tudják nálam
2019. jan. 31. 07:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Rendben de nem ez a lenyeg ,hanem hogy mi lett vegül?
2019. jan. 31. 09:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát a hajammal semmi de a barátom meggyőzött úgyhogy szerintem egy 2 centisre letolom
2019. jan. 31. 15:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Ahoz mit szóltok ha először ilyenre vágatom [link] aztán utánna pedig 2 cm esre
2019. jan. 31. 17:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért nem tolatod le géppel egyből ?
2019. jan. 31. 19:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Mert nagyon felidézné azt a korszkot....
2019. jan. 31. 20:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Márióká, nyiszájjad el a kácsi haját, adjuk elfele kűfődre zsok pénzsért.
okt. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!