Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Fogadásból levágtátok...

Lányok! Fogadásból levágtátok már a hajatok, vagy volt ilyen ismerősötök?

Figyelt kérdés

2014. dec. 18. 16:11
 1/6 anonim válasza:
En nem vagattam meg le soha fogadasbol, es nincs olyan ismerosom aki fogadasbol levagatta volna. Nekem felhosszu hajam van de nagyon megbantam, hogy vagattam belole 20-30 centit nyaron, azt hittem jol fog allni de a hosszu haj ezerszer jobban allt. En semmikepp nem vagatnam le a hajam fogadasbol, mondjuk ha visszanone a hajam es keveset kene vagatni belole belemennek. 12/L ( Januar 4.-en leszek 13)
2014. dec. 18. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik volt barátnőm vágatta le fogadásból a haját géppel tüsire (kb. 1,5 cm-esre.) De egyébként azt mondta, hogy nem bánta meg és még jól is állt neki!
2014. dec. 20. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer fogadtam már benne, de szerencsére nyertem. Nem is értem hogy juthatott ilyen eszembe, ma már biztos nem csinálnék ilyet.:D
2015. jan. 5. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyik haverom egy láda sörért levágta nullással:)
2015. jan. 5. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ismerem egy olyan embert aki levágatta kopaszra fogadásból de mondjuk ő fiú
2015. jan. 21. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
2015. febr. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!