Van olyan ismerősötök akinek extrém hosszúságú a haja?
nekem.
combközépig ér, és minden nap bármerre megyek, megcsodálják. általában felkötöm, vagy frizura van belőle csinálva, mert leeresztve félek, hogy kárt tesznek benne. Pl: tv-ben láttam, hogy felgyújtották egy lány haját.
Azon csodálkoznak, hogy nem törik, pedig semmi extrát nem teszek vele.
Ilyenkor nem a legkellemesebb viselet, de a férjem, gyerekeim, és én is imádjuk. =)
22/N
Az igen, szép hosszú hajad lehet irigyelellek, az enyém soha nem nőne meg ennyire.
És volt olyan dodrászt, aki vállat konytyot a hajdból? :)
nekem hamar szárad, Elséve sampont használok, meg ugyanolyan balzsamot, hogy könnyen kifésülhető legyen, és ennyivel befejeződött az ápolás. Talán azért nem törik, mert 2 havonta a legvége mindig le van csipkedve, ezálltal serkenti is a növekedést.
Édesanyán fodrász, ő szokott kontyot, frizurát csinálni, igaz van, hogy 3-4 óra, mire összehozza valami formára :) de sokszor leesik közben:)
azért egy ekkora mennyiségű hajnak már súlya is van :)
sokat hordom befonva, 3-as, 6-os fonásban.
Azt is anyukám csinálja. A 3-ast azt tudom magamnak is, ha épp nem érek rá elmenni hozzá.
Annak örülök a legjobban, hogy nem vékonyodik el a vége, sokaknak láttam, hogy a vége hiába hosszú, már nagyon gyér, nekem hála a jó égnek a vége is sűrű.
Van 1 parókás, aki mindig hívogat, és füzöget már 3 éve, hogy adjam el neki. De nevetéges összeget adna, 10.000 Ft-ot.
Utána pedig lehet, hogy soha többé nem lenne ekkora hajam.
Nem adom el =)
a férjem is szokta "babusgatni", nagyon szereti. Néha kényelmetlen, pl amikor nem kötöm össze, akkor szinte lehetetlen aludnom, mert mindig ráfelszem, és húzom :)
És feltetem vörösre, 1 festés 5 doboz festék =)
tövet nem szoktam, mindig az egészet, hogy szép legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!