Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elvesztettem egy fogadás de...

Elvesztettem egy fogadás de bevállaljam?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve az utcán amikor a padon ültem és zenéthallgattam akkor valaki mögémjött és (copfba volt a hajam) egy bicskával szerintem levágta a hajamat háttul tőbe. Ezért el is mentem a fodrászhoz és ilyenre vágattam [link]

Sokan mondták hogy nagyon jól áll de jobb volt a hosszu és ezzel én is így voltam. Aztán rá 2 héttel elmentem fodrászhoz hogy megigazítsa és amikir az alját nyírta fel akkor a fejem közepéig feltolta a gépet ami 0,5-re volt állítva ezért az egészet le kellett nyírni. Amikor kezdtem hozzászokni a rövidhez akkor már meg is nőtt újra. Ezzel nincs is baj de megismertem egy fiut akivek összejöttem. Azt mondta hogy nagyon szereti a szinte kopasz nőket és kipróbálhatnám. Akkor most megint levágassam vagy ne? Igazából nekem is kezdett tetszeni a rövid haj.

2019. jan. 29. 21:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja és a fogadás pedig egy baráti társaságban történt és a tét az az hogy olyanra vágatom mint amikor előszőr egy random ember levágta.
2019. jan. 29. 21:58
 2/19 anonim ***** válasza:
Merre voltal amikor ez tortent?? Es tudod ki tette es miert? Nagyon ijeszto... A kerdesre a valasz, ha neked tetszik, csinald :)
2019. jan. 29. 22:22
 3/19 A kérdező kommentje:
Pesten kirándultam a barátnőmmel és ő elment mosdóba én meg egy parkba leültem nem tudom pontosan hol
2019. jan. 30. 07:29
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen nincs! Kamuzol! Nem tudom elképzelni. Azt észre kellett volna vegyed ,hogy vágják a hajad ha ébren voltál.
2019. jan. 30. 09:31
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha ez tényleg megtörtént, hogy egymás után kétszer is így jártál a hajaddal... először a parkban, aztán a fodrásznál... elég kemény lehetett 😀 viszont ha tetszik a gondolat, szerintem simán vágd le teljesen kopaszra, nekem nagyon bejön 🙂
2019. jan. 30. 13:11
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen nincs. Hol visz át a bicska egy lófaroknyi hajat, na meg meg is kell markolni ahhoz, nem lehet elvágni ha csak lifeg. 60x észreveszed, hogy a fejedet taperolják. Találj ki valami jobbat.
2019. jan. 30. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:
Állj le a szerekkel!
2019. jan. 30. 14:54
 8/19 anonim ***** válasza:
Talald ki azt ,hogy sövennyiroval vagtak le vagy pedig lancfüresszel.
2019. jan. 30. 15:03
 9/19 A kérdező kommentje:
Értelmetlen kommenteket miért kell írni? Én személy szerint utálom azokat az embereket akik állítanak egy tényt anélkül hogy jobban belegondoltak volna vagy hogy tudnák. Először is a hajam lófarokba volt és egyébként odaírtam hogy szerintem. 2... Pedig nem az egészet vágta le hanem kb a negyedét de fentről ezéet kellet levágatnom.
2019. jan. 30. 17:44
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Értelmetlen,kitalált kérdéseket miért kell kiírni?Ne akard már bemesélni,hogy valaki csak arra várt Pesten,hogy te arra kirándulgass és levághassa a hajadat.Amúgy,ha a kitalációkat kihagytad volna se lenne sok értelme a kérdésnek.mert nem értem,hogy ebben mi a fogadás?Meg,hogy lehet az,hogy mikorra megszoktad a röbidet megnőtt hosszúra?!Ez azért nem egy 2napos folyamat..
2019. jan. 30. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!