Szőke lányok! Szeditek a bajszotokat?
Figyelt kérdés
nem tudom eldönteni, mit csináljak...2010. jún. 30. 12:44
1/9 anonim válasza:
nem, mert nem látszik mivel szőke, ne szedd ha nem látszik
2/9 anonim válasza:
nekem nincs bajszom :S még 1 mm-es pihék is alig vannak :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszike!!!!
:D
2010. jún. 30. 12:53
4/9 anonim válasza:
Nem, mert nem látszik... És ha jobban megnézem nincs is
5/9 anonim válasza:
nem, mert nem látszik, szerintem nincs is, bár elvileg minden csajnak van valamennyi.
6/9 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy ha már akkora, mint a Rákóczinak, akkor már tegyél fel hozzá egy olyan kucsmát is, mint neki volt.
7/9 A kérdező kommentje:
:D
2010. jún. 30. 13:13
8/9 anonim válasza:
Hogyne szednéd már :D
Szerintem rettentő gusztustalan, ha egy csajnak van bajusza.. Tök mindegy, hogy szőke vagy nem.. Többek között ezért is tartom hülyeségnek a bajuszszőkítést! Mert attól, hogy szőke, még ott van :D
9/9 anonim válasza:
Én nem tartom gusztustalannak, hacsak nem extrém. Szőke bajusszal pláne nem sok problémám lenne, mert az nem is látszik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!