Lányok, nektek mennyire erős a szörzetetek, mivel szeditek?
Ez igaz? Egy weblapon találtam
"- A borotválkozás nem befolyásolja a szőrszálak növekedését, méretét vagy színét, vagyis a szőr a borotválkozás után nem nő gyorsabban, nem lesz vastagabb vagy sötétebb."
Melyik a legjobb női borotva, borotvahab?
hát ez elég nagy butaság.
figyeld csak meg a férfiak szakállát.Ők is mindig a legjobb borotvát próbálják használni, mégis erősödik a szörzetük és nagyon hamar vissszanő.
ugyan megpróbálhatod, de szerintem vastagabb lesz a szőröd.
sok sikert! :)
előző kommentelő vagyok és én máskülönben gyantával szedem és a megmaradt szálacskákat pedig szemcsipesszel . :)
de ezt ugye a lábadon akarod alkalmazni,nem?
Igen a lábamon,meg intim területen.
A Venus Borotva weboldalán volt ez az info, h nem erősödik a ször. Csak éppen nekem ekcémám van, szóval a gyanta nem a legjobb számomra... :S
Nekem nem mondható erősnek a szőrzetem, és szerencsére világos színű is. A karomon gyakorlatilag szőke, pedig világosbarna hajam van.
Én a hónaljamat és a karomat rendszeresen gyantáztatom, kb. 8 éve nem is látott borotvát a hónaljam és érezhetően lágyabb és kevesebb lett a szőr ott, mintha borotválnám.
A lábszáramat epilálom, a combomat pedig csak nyáron szoktam borotválni, mert ott is elég világos a szőr, így nem zavar annyira télen.
Szerintem sem igaz, hogy a borotválástól nem lesz erősebb a szőrzet. Intim területre én Wilkinson borotvát használok. Szerintem bármelyik normális márka megfelel borotvának (pl. Gilette, Wilkinson). Gagyit semmiképpen se vegyél szerintem.
Nem hülyeség!! Ez így igaz! Nem lesz tőle erősebb vagy sűrűbb (ezt egyébként tanulmányokkal is igazolták).
Az tény, hogy a borotválásnak vannak hátrányai: sűrűn kell ismételni, szúrós borosta stb de csak azért TŰNIK erősebbnek mert a szőrszál vastagabb ott ahol lemetszed mint a végén.
Az epilálást és a gyantázást sokan azért választják mert nem kell olyan sűrűn ismételni a 'kezelést', illetve fehér bőr és sötét szőr esetén ha az ember csak borotvál a kis sötét pontok látszanak.
Mivel a gyanta és az epilálás gyökerestül szedi ki a szőrt ezért ennél nincs ilyen probléma. Szerintem az a legtisztább, ha az ember kipróbálja mindet saját maga és úgy választja ki, hogy számára mi a legideálisabb módszer.
Amúgy meg azt is hangoztatják, hogy az epiélálástól&gyantázástól ritkább lesz a szőr de ez is egyénfüggő és ez a folyamat amúgy sem hónapok alatt megy végbe, hanem években mérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!