Ti mivel szeditek le a (lány) bajszotokat? És hány évesen?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 18:41
1/10 anonim válasza:
Kozmetikussal!
Én kb: 3 hetente járok szemöldök szedésre, és akkor mindig legyantáztatom a bajszom! Bár nem annyira látszik, de zavar..
2/10 anonim válasza:
én nem szedem, 1-2 nagyon apró nagyon halvány szőke szál van csak. engem nem zavar, és még más se panaszkodott:) 17/L
3/10 anonim válasza:
Én magamnak gyantázom:)Nekem sem lett volna rá szükség,absz pihés szőke volt,de az alapozó olyan volt mintha bajszot csnált volna,úgyhogy elkezdtem szednI
4/10 anonim válasza:
14 évesen először kozmetikussal gyantáztatom.Ha egyszer egyszer nincs időm elmenni,már magamnak is meg tudom csinálni itthon:)
5/10 anonim válasza:
magamnak gyantázom, néha ha nincsidőm átmegyek rajta borotvával:D
7/10 anonim válasza:
hány éveseeen? hát amikor kell! ez fontos! nehogy várj vele, csak mert "még fiatal vagy" :D és gyantával, persze
van külön ilyen bajuszra való gyantacsík
anyám azzal csinálja
néha meg epilátorral :D
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2009. nov. 19. 17:38
10/10 anonim válasza:
Én sszedném,se szedetném ki mert jobban megerősödik =/
A barátnőm be setetí a kozmetikusával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!