A combotokrol szeditek a szort?
Nekem is olyan van és én le szoktam szedni. Ezt nem kell olyan sűrűn epilálni. Havi 1x elég, mert jóval lassabban nő vissza, mint mondjuk a sípcsont körül :)
UI: sokkal jobban fáj :D
Igen. Nem durvan eros, de nyaron eleg barna borom van, a szorocskek pedig kiszokulnek, szoval engem zavar. Foleg ugy, hogy terd alatt meg teljesen sima lenne.
Nem borotvalom soha, vagy epilalok, vagy gyantazok. Nagyon-nagyon lassan no vissza, egy nyar alatt 2 gyantazas eleg.
szia!
Én legyantázom egyáltalán nem pattog ki a pirosság pár óra múlva elmúlik,bezzeg a lábszáramnál ez nem mondható el.
Szerintem ne epilátorral szedd le,mivel pihés a szőr az epilátor el fogja tépni és borostás lesz.
Nekem van itthon gyantamelegítőm patronom lehúzócsíkom NAgyon egyszerű és gyorsan megvan
A patron és lehúzócsík nem olyan drága és nem kell oylan sűrűn venni.A melegítőre csak egyszer kell beruháznod.
Én is leszoktam szedni, epilátorral.
15/L
Lányok! A comb gyantázása sokkal durvább, mint a lábszáré?
Én azért használok epilátort a lábszáramra, mert nekem kevésbé fáj, mint a gyantázás? Érdemes megcsináltatni kozmetikussal a combot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!