Mit tehetnék pattanások ellen? SEGÍÍTSETEK!
Már túl vagyok egy antibiotikumos kezelésen, rendszeresen szedek vitaminokat, az összes pattanástalanító terméket kipróbáltam, jelenleg teafaolajat használok pattanás elleni hidratálóba keverve, de a probléma nem oldódott meg...
Fogamzásgátlót is szedek, elvileg pattanás ellenit...
El vagyok keseredve.
szoli
nemtom segít-e de sokan mondják, hogy igen
Pattanásra: fogkrém vagy ricinusolaj vagy kis citrom, vagy rózsafaolaj(hígítva!!!, különben lemarja a bőröd), paradicsom szelet a gyulladásra.
Mitesszerekre: mézet csorgatsz a kezedbe, megszórod sóval és átdörzsölöd az arcodat, esetleg előtte kamillával vagy zsályával gőzölsz (gyulladáscsökkentő hatású)
Az ott maradt rózsaszín foltok (nem tudom mindenkinek van-e nekem világos a bőröm, és pattanás után van egy kis folt ami egy hét alatt tűnik el), arra aloevera
Egy másik házi szer, 2 dl vízbe egy evőkanál almaecetet raksz, ás vattapamaccsal kenegeted az arcodat, pórusösszehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású.
Valamint ajánlom, hogy igyál nagyon sok vizet, mondjuk próbáld ki 3 nap,hogy megiszol napi 3L vizet. az arcod hatalmasat fog fejlődni /én kipróbáltam/
NE SZOLIZZ!!! A szoláriumtól a bőr hamarabb öregszik, elveszti feszességét és rugalmasságát... Moss naponta többször is arcot hideg vízzel!!! Had tisztuljanak azok a pórusok! ;-) A faggyú miatt keletkezik a pattanás szo ha "le akarjuk állítani" a patikat, akkor szabályozni kell (főként tinikorban (13 éves vagyok szo ezt jól tudom)) a faggyútermelést! Most reklámoznak egy Garnier terméket ami elvileg "elsöpri" az elhalt hámsejteket(?) és a faggyút! ÉN MÉG NEM PRÓBÁLTAM, de aki nem kockáztat az nem is nyer!Sok sikert és pattanástalan szép napokat! Szurkolok! ;-)
Ui.:Én is azt hallottam h a ricinusolajat pattanások ellen is használják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!