Segiitsetek! (pattanások) (? )
Figyelt kérdés
14/F vagyok és rettentően pattanásos az arcom...igazából nem is pattanás hanem ilyen duzzanat vagy nem is tudom...mit ajánlotok rá??voltam bőrgyógyásznál de amit kiirt nem segített.gyógyszertárba szeretnék venni valamit..válszokat előre is köszi.2011. jan. 16. 20:35
1/14 anonim válasza:
próbáld meg az aknesolt, vény nélkül kapható a gyógyszertárakban
2/14 A kérdező kommentje:
olyanom is van :D...de semmit nem használ..:S
2011. jan. 16. 20:51
3/14 anonim válasza:
menj el a bőrgyógyászhoz és mondjad el neki, hogy nem segített és akkor felír egy másféle hatóanyagút..
legfontosabb dolgok: semmiképpen ne kapard, ne nyúlj hozzá és rendszeresen kend, mosd az arcod, nekem is sokszor van hogy 1hétig rendszeresen kenem rázókeverékkel, kamillás lemosóval, kezd javulni, aztán kimarad fél nap és ugyanott vagyok...
4/14 anonim válasza:
és ne várd semmitől hogy pár nap alatt vagy akár 1-2 hét alatt eltünteti az összes pattanásodat.. ez sajnos nem így működik.. főleg ha olyan a bőröd (mint nekem) kenheted akármivel, csak enyhíted, de elmulasztani csak az idő fogja.. de nem szabad feladni :)
5/14 A kérdező kommentje:
amikor nem volt pattanásom volt barátnőm és a lányok se távolodtak el tőlem annyira mint most...eléggé furcsán érzem magam..:Sés mikor fog eltűnni? mert fél éve folyamatosan kenem 3 féle szerrel...
2011. jan. 16. 20:56
6/14 anonim válasza:
én 4éve kenem, ha nem több, kismillió szert próbáltam már, nemrég szedtem 1hónapig rohadt erős antibiotikumot amitől szét is ment a gyomrom, az javított valamit de igazából az se tett csodát... most éledt bennem egy reménysugár, kezd egyre kevesebb lenni.. csak hát 4év alatt annyi volt hogy most meg hegekkel van tele az arcom...
7/14 A kérdező kommentje:
gondolom kapartad és azért lett heges...
2011. jan. 16. 21:14
8/14 A kérdező kommentje:
és ne mond hogy nem mert mástól nem lesz az..vagy nyomkodtad a gyulladt pattanást...
2011. jan. 16. 21:14
9/14 anonim válasza:
Figyelj, ha 4évig pattanásos az ember bőre akkor nem csak a kaparástól lesz heges... Hagynak azok maguktól is kisebb hegeket. A másik dolog, hogy elég hetente 1et akár csak véletlenül is lekaparnod pl alvás közben vagy viszket az arcod és nem figyelsz rá, az évi 52 lekaparás, úgyhogy heg nélkül nem lehet megúszni ha sokáig pattanásos az arcod.
10/14 A kérdező kommentje:
jó mind1 nem fogok vitázni én ezt bőrgyógyásztóll tudom
2011. jan. 16. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!