Pattanások a fenekemen. Miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy a fenekem teljesen ki van pattogva. Nagyon csúnya és a barátnőm sem nagyon szereti az együttlét során. Tény, hogy sokat ülök a munkámból kifolyólag, mert számítógéppel dolgozom. Talán közrejátszhat az alsóneműim anyaga is, vagy csak, a nem megfelelő táplálkozás. Aki jártas a témában, illetve ugyanilyen problémája van, az kérem segítsen!2011. aug. 8. 14:06
1/7 anonim válasza:
lehet a fürdőkád? tegyél törölközőt magad alá, ha fürödsz..
persze a műszálas alsó is rossz..
vegyél kamillás szappant a dm.-be 150ft- kb..
ennyit tudok tanácsolni
2/7 anonim válasza:
Leírtál mindent, ami miatt kipattoghat a feneked. Változtatni kéne inkább.
3/7 anonim válasza:
A sok ülés miatt lehet, nekem is sajnos ilyen, befülled és kipattogzik. Egyik ismerős javasolta, hogy használjak alsol kenőcsöt, majd megpróbálom.
4/7 anonim válasza:
Hát ha sokat ülsz, akkor gondolom a sejhajod odaizzad a székhez, és attól jönnek ki - egy rossz minőségű alsó csak ront a helyzeten.
Persze a táplálkozás is felelős érte, de hogy pont ott jönnek ki, azt inkább az izzadás okozza.
Szerintem olyan cuccokat használj rá, amit pattanásos arcbőrre is szokás.
5/7 anonim válasza:
Mindent leírtál ,de még egyet meg említenék. Ha a WC uloke is picit vizes vagy valami akkor is ´bepállhat´ és kipattog
6/7 anonim válasza:
utolso előtti. énis ezt csináltam és bevált!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!