Valami házi praktika pattanások ellen?
Kamillás hintőport tudom ajánlani.
Én már hintőporozom 3 napja, de már látható az eredmény, kezdi leszárítani a pattanásokat.
Én ezt a fajtát használom :
svédcseppet vegyél úgy használd, mint a tonikot (:
nekem bevált, egyik napról a másikra már eredmény volt de jelentős eredmény 1 hét után lett (:
Használj bőrradírt mondjuk hetente 2szer.bőrradír után használd a tonikot és ne kenj rá krémet mert a krémek zsírosak. a dm-ben vannak ilyen mitesszer tapaszok (azok elég drágák de nagyon jók) és vannak pattanásleszárító tapaszok is (ezek egész jól hatnak). ezen kívül nem ártana ha mondjuk havonta 1szer elmennél kozmetikushoz aki szépen kitisztítja a pólusaidat. a lényeg az hogy sose nyomkodd mert a kezedet nem tudod annyira letisztítani hogy steril legyen és a sebbe ha belemegy egy kis piszok akkor az begyullad gennyesedik stb..a hegek sokáig megmaradnak. ha már begyulladt a pattanás akkor betadinnal fertőtlenítsd le és arcszesszel szárítsd le.
Remélem ez majd segít...sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!