Elég édesszájú vagyok, és nagyon nehéz, pedig tudom, ha ezeket kiiktatom az életemből, akkor sokkal szebb lesz a bőrőm, és a hajam is. Mit tegyek, ha már nagyon kívánom a csokit? Mit kéne ennem, amikor már nagyon édességhiányom van?
Figyelt kérdés
Szeretnék lemondani a csokiról, meg mindenféle édességről. Eddig 1 hétnél nem bírtam tovább, hogy ne egyek csokit, és ebben az 1 hétben már látszott az arcomon, hogy szebb lett. És amikor megint rákaptam a csokira, akkor megint csúnyább lett.2008. nov. 5. 13:35
1/6 anonim válasza:
keress valamit aminek hasonlit az ize a csokira! vagy egyél helyette gyümölcsöt és ne gondolj arra h csokit szeretnél enni:)
2/6 anonim válasza:
Jó Neked! Én egy napnál tovább nem bírom. Elvonási tüneteim vannak. Bedepizek és megyek csokiért. Apum szerint ez már káros.. és eldugja előlem az összes csokit... :S
bocs, tanácsot nem tudok adni.. :(
3/6 anonim válasza:
nem tudom én speciel én alapbol nem is szeretem a csokit egyszerüen nekem nem hiányzik. ha vki megkínál akkor veszek de annyira nem kell hogy akár othol egy kockát is egyek
próbáld mega azt hogy egyél olyan csokit pl ét vagy bármi amit nem szeretsz így meg fogod utálni nekem bevált egyszer ettem étcsokit de nekem nem izlett pedig boci volt szval nem is vmi gagyi szval én azóta csokit is ritkán eszek
egyépként meg ha csokira vágysz igyál kakaót annak vmennyi köze van a csokihoz.
4/6 anonim válasza:
vagy lehet hogy maga a csoki árt szval próbálj másik márkát akár márkátlant is
5/6 anonim válasza:
nekem is ez a problémám.először nem mentem el a nagy bevásárlásra.így nem tudtam milyen édességett vettek a szüleim és azt se h hova tettem.ha édességehetnékem van iszok egy nagypohár fizet,v megeszek egy almát.ez addig sikerült amíg a rokonokhoz mentünk nyáron megkínáltak csokival és nem tudtam ellenállni.azóta max.étcsokit eszek.aztis 2hetente egyszer kb.és szép lassan próbálom teljesen kiiktatni aa csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!