Levágattam a hajam, azóta visszanőtt, de most miért lett sokkal hullámosabb?
Másfél éve levágattam a hajam vállig érőre, tépettre. Azóta visszanőtt majdnem ugyanolyan hosszúra, de most máshogy áll, és sokkal jobban hullámos.
Ez azért van, mert nem egyforma hosszúak még a tincsek?
Ne nézzetek hülyének légyszi, tényleg értetlenül állok előtte.
Hiányzik a régi hajam:(
Két dologra tippelek:
1. A régit többet vasaltad összességében és idővel egyenesedett rajta.
2. Változott a hajhagymáid működése valami miatt. Szedj hajvitamint, ha erre gyanakszol.
Szerintem a fél év vasalózás tönkre tette a levágott hajadat, és ezért most más állagú.
Ha nem vasalod már akkor míg az le nem nöl, addig ilyen lesz.
DE a haj mindig válatozik, így lehet, hogy csak megváltozik és hullámosabb lesz.
Nekem pont fordítva van :D
Régebben hullámos hajam volt, amit nem szerettem, folyton vasaltam.
Aztán persze tönkrement, le kellett vágatni. Azóta nem használok vasalót, és a hajam hosszabb, mint valaha!
Ráadásul full egyenes lett, pont olyan amiről régen csak álmodoztam, és az a durva, hogy mindenféle vasalás nélkül. A mai napig nem tudom, mitől van ez :D
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát nem tudom...remélem újra olyan lesz, mint régen. Használtam mindig hővédőt, egyszer mikor fodrásznál voltam, azt mondta a fodrász, hogy nem is látszik a hajamon, hogy vasalom. Ja, és egyszer volt hajegyenesítésem, nem volt túl tartós:/
Utolsó: Az érdekes, de akkor te jól jártál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!