Levagattam a hajam! Van tippetek gyors hajnovesztesre? A tobbi lent
Havonta 1-2 cmt no a haj, ennel tobbet szinte lehetetlenseg. En probaltam a ricinusolajas pakolast, de ugy vettem eszre hogy inkabb szemodlok, szempillara hatasos, hajra annyira nem. Max ha az egeszre rarakod, akkor szep egeszseges lesz.
Az egesz titka az egeszseges etkezes es sok viz fogyasztasa. Vitamindus etrenddel felgyorsithatod a haj novekedeset, de akkor is max 2 centit fog noni havonta.
Ne rakd hokezelesek ala: hajvasalo pl. Nagyon csunyan letoredezhet tole a hajad, es ha nem vagatod rendszeresen ugy tunik, mintha nem none.
Hasznalj hajvegapolo szereket, nekem a Helia D-tol van egy, es nagyon szuper. Hajpakolasnak ajanlom a schwarzkopf kaviart, nekem eleg egeszseges lett tole a hajam.
Szoval annyi a lenyeg, hogy hajnoveszto szer nincs, csak egeszsegesen kell tartanod es nem szabad hagyni hogy letoredezzen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!