Levágattam a hajam, de minél hamarabb vissza akarom növeszteni, milyen hajnövesztő szereket használjak?
A tegnap levágattam a hajam szép hosszú hajam volt egészen s seggemig ért...most pedig a vállamig is alig.Nagyon sajnálom nem vágattam volna le csak nagyon meg volt töredezve és hullott is a hajam egészségtelen volt.
Most pedig nem tudom igy elfogadni magam...nagyon sajnálom nem akartam idáig le vágatni csak a hátam közepéig,de ez van tanácsokat kérnék milyen hajnövesztési szereket használjak,hogy minél hamarabb megnöjön a hajam,a ricinus olaj az jó?vagy más egyébb...igy ugy érzem könyebb és erősebb lesz a hajam csak nőjön nagyobbra mert nem áll igy jól és maga sem érzem igy jól.
majd megszokod a rövid hajat, biztos jól áll! Persze először furcsa, teljesen más a rövid, mint a nagyon hosszú.
Jön hamarosan a nyár és meglátod, hogy mennyivel előnyösebb egy rövid frizura!
Ilyen szereket ne vegyél, semmit nem érnek :)
Nekem vékony szálú hajam van, lassan nő, hamar szárad és törik, ezért a folyamatos, hosszútávú , és pont ettől tartós módszerekre törekedtem.
- Vegyél kálcium kovaföld tablettát- bár ez elég drága lett a drogériákban, a kovaföld por is hatásos, erősíti a hajat és a körmöket, és valóban, olyan hosszúra nőtt meg a hajam, ami eddigi 26 évem alatt egyszer sem sikerült.
- Hülyén fog hangzani, de a de ha a kedvező holdállás szerint vágatod a hajad, valóban erősebb lesz, és gyorsabban nő, tapasztalat. Illetve olvass utána, Tirolban ezt alkalmazzák, mint egy hétköznapi szokást. Itt a 2018- as útmutató. Próbáld ki, hülyén hangzik, károd nem származik belőle, én tapasztalatból mondom hogy valós tény. [link]
- A leghatásosabb hajápoló a tojás. Verj fel annyi tojást, amivel jól befeded a hajad, se előtte, se utána nem kell samponnal megmosni. Minimum 20 percig hagyd fent, maximum idő- amíg te szeretnéd. Arra figyelj hogy ne meleg vízzel öblítsd le, mert aztán lehet szedegetni a fehérje darabokat a hajból.. :D
- Ne használj szilikont tartalmazó hajra való termékeket.
Nekem, mint mondtam, vékony szálú gyenge hajam van, normál sűrűséggel, és ha ez nincs ápolva, kezelve, borzasztó hatást kelt. Sose nőtt meg mellig. Mire a mellem fölötti két centi közelséget elérte, eltöredezett, és ment a -le kell vágni a sérült végeket- körforgás. Amióta ezeket az egyszerű, természetes módszereket alkalmazom, 2 éve kezdtem, bőven mell alá ér a hajam.
+1, keress olyan fodrászt, aki nem egy idióta, és nem vág többet, mint a mit te kérsz. Sajnos ezt a fodrász szokást a nők túl jól ismerik, baromi dühítő. Részvétem a hajad miatt, hogy még annál is rövidebb lett, mint kérted.
Gondolom egészségtelen és töredezett volt, azért vágott többet. Egyszer én is jártam hasonlóan. Mondtam, hogy amennyit jónak lát, de 3-4 centinél ne legyen több. Hát volt az vagy 15 centi is. Mondjuk így is hosszú maradt.
Még mindig azt mondom, hogy meg fogod szokni és szeretni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!